HANASAARI – UPEAT PUITTEET HÄÄJUHLIIN

Elämän suurissa hetkissä on pieni ylellisyys tärkeää. Hanasaaressa on oma laituri, johon voi saapua veneellä, vihkiseremonian voi järjestää meren äärellä, ja hotellistamme löytyy sviitti romanttista hääyötä varten. Hanasaaressa on mahdollisuus järjestää hääjuhla 200 vieraalle keskellä luontoa, mutta silti lähellä keskustaa.

Häät Hanasaaressa 2017

Hanasaaressa on mittava peruskorjaushanke 16.11.2015 – 30.4.2017 välisenä aikana. Kyseisenä aikana emme voi ottaa vastaan hääjuhlia tai muita tilaisuuksia.

Häitä pääsee juhlimaan uusitussa Hanasaaressa taas toukokuusta 2017 lähtien. Varauksia toukokuusta 2017 ja siitä eteenpäin otamme vastaan jo nyt sekä myös koko suljetun ajan numerossa +358 (0)9 4350 2411 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ravintola, jossa on lämmin tunnelma

Hanasaari on ainutlaatuinen paikka häille, kihlajaisille sekä muille perhejuhlille. Ympäröivä saaristoluonto on upea tausta hääkuville ja talon kodinomainen ilmapiiri luo intiimin tunnelman myös suuriin juhliin.

Ravintola Johanneksessa on yhteensä 240 paikkaa, ja sen yhteydessä toimiva kabinetti voidaan rajata omaksi rauhalliseksi tilaksi 30 henkilölle. Kauniilla säällä häävieraat voivat oleskella myös kesäterassilla. 

Persoonallinen hotelli

Täällä kaikki vieraat yöpyvät kätevästi saman katon alla. Hotellissamme on yhteensä 61 hotellihuonetta, joista yksi on hääsviitti.

Hyvät liikenneyhteydet

Hanasaari sijaitsee Espoossa, vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Tilausbusseille löytyy hyvin tilaa, ja talon edustalla on myös runsaasti maksuttomia pysäköintipaikkoja autolla saapuville vieraille.

Pyydä tarjous ja tiedustele juhlajärjestelyistä

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään niin pienten kuin suurienkin toiveiden kanssa tehdäkseen hääpäivästänne ikimuistoisen juhlan. Ota yhteyttä meihin!

Myyntipalvelu
Varaukset ja tiedustelut ma–pe klo 9.00–14.00:
+358 (0)9 4350 2411 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

haajuhla2haasviitti