Elokuvat

Hanasaaren suosittu elokuvasarja Kuukauden pohjoismainen elokuva jatkuu keväällä 2017 Kino Tapiolan elokuvateatterissa Espoossa. 

Liput kevään elokuvanäytöksiin ovat varattavissa 9.1.2017 alkaen Kino Tapiolan kotisivuilta.

Hanasaaren kulttuurikeskuksen mittavan uudistushankkeen aikana elokuvanäytökset näytetään väliaikaisesti Kino Tapiolan elokuvateatterissa osoitteessa Mäntyviita 2.SUME 1975 FOTO SUSANNE MERTZ 300x300

Elokuvanäytöksiin on vapaa sisäänpääsy, mutta koska paikkoja on rajallinen määrä, tulee kaikkiin näytöksiin varata liput netin kautta, jotta saat sähköpostiisi lunastuskoodin. Varatut liput voi lunastaa jo hyvissä ajoin ennen elokuvaa Kino Tapiolasta aukioloaikojen puitteissa, mutta viimeistään 10 min ennen näytöstä. Suuren suosion takia pyydämme teitä esteen sattuessa perumaan varatut liput lähettämällä postia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Syksyn kaikki näytökset varattiin nopeasti loppuun, mutta lunastamattomia varauksia jäi jokaiseen elokuvaan lähes 50. Tästä syystä netin kautta on varattavissa enää vain 75 % lipuista ja 50 lippua jätetään noudettavaksi Kino Tapiolan kassalta esityspäivänä jonotusperiaatteella klo 17 alkaen kun Kino Tapiolan lipunmyynti ja kahvio avataan.

Elokuvat näytetään yhteistyössä Svenska nu-verkoston, Walhallan ja Kino Tapiolan kanssa. 

Lisätietoja:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Puh, 09-435020
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh, 0400 885 779 (aukioloaikoina)

Kevään elokuvatarjonta (ja linkki ilmoittautumiseen)

ma 30.1. Kommuuni
ma 27.2. Girls Lost
ma 27.3. Sumé- The Sound of a Revolution
ma 24.4. Vakava leikki