Ideointipaja tulevaisuuden Pohjolasta

Hanasaari, Espoo

|
30.11.2022

Kutsuvieraille

Tämän ideointipajan tarkoituksena on keskustelulla nuorten yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä koulutuksen ja koulun merkityksestä aktiivisen kansalaisuuden edistäjänä ja inspiroijana. Kokoamme yhteen ihmisiä, joilla on erilaisia ​​kokemuksia ja näkökulmia yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja osallisuudesta. Tapahtuma on osa Föreningen Nordenin Nordperspektiv, kokonaisuutta, jonka tarkoituksena on kehittää uusia tapoja ihmisten osallistamiseen yhteiskunnallisessa kehityksessä Pohjolassa.

Miksi ideointipaja järjestetään?

Saadaksemme syvällisempää näkemystä nuorten tarpeista, toiveista ja unelmista tulevaisuudesta Pohjoismaissa keskittyen nuorten osallistumiseen ja vaikuttamismahdollisuuksiin. Haluamme mahdollistaa sukupolvien ja sektoreiden välisiä tapaamisia ja vuorovaihtoa. Mitä tietoja ja taitoja nuoret tarvitsevat ottaakseen osaa yhteiskunnan kehitykseen? Miten nuoret voivat vaikuttaa Pohjolan kestävään tulevaisuuteen?

Kuka voi osallistua?

Ideointipajaan kutsutaan nuoria Ruotsista ja Suomesta, jotka haluavat jakaa kokemuksia ja ajatuksiaan eri tavoista vaikuttaa ja osallistua yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja kehitykseen. Tämän lisäksi dialogeihin osallistuu toimijoita yhteiskunnan eri sektoreilta kuten koulutus- ja järjestösektorilta.

Tapahtuman järjestää Hanasaari yhteistyössä Ruotsin Föreningen Nordenin kanssa.

Lisätietoja:
Ota yhteyttä ohjelmakoordinaattori Ella Turtaan, ella.turta(at)hanaholmen.fi jos olet kiinnostunut osallistumaan tai haluat lisätietoja tapahtumasta.