Wine Dining

 

Tarjoa vieraillesi ainutlaatuinen illalliselämys ja hemmottele makumatkalla arjen yläpuolella. Sommelier johdattaa teidät upealle matkalle viinin ja ruoan pariin teille varatussa tunnelmallisessa tilassa. Vieraat pääsevät nauttimaan 7-ruokalajin illallisen, joka on valmistettu sesongin parhaista raaka-aineista. Keittiömestarimme esittelee annokset ja sommelierimme kertoo kuinka valitut viinit yhdistyvät pohjoismaisen keittiön makuelämyksiin.

Tervetuloa huikealle viinimatkalle!

***

KUPLIEN JUHLAA
”Come quickly, I am tasting the stars” – Dom Perignon

Upea samppanjailtamme tutustuttaa sinut kuplien ihmeelliseen maailmaan. Samppanja tekee arjesta juhlan, sen monimuotoisuus yllättää, ja kuplien seassa piilee verrattomia aromeja ja makuvivahteita.

Hinta: 249€/hlö (norm. 299€/hlö)

***

ITALIAN IHANA ILTA
”In vino veritas – Totuus on viinissä.”

Roomalaisaikana viinistä tuli lähtemätön osa italialaista elämää, ja Italian viinikulttuuri hakee vertaistaan. Tutustumme upeisiin alkuperäislajikkeisiin, kiertelemme eri kylissä ja hurmaannumme viinintekijöiden ajatuksista ja elämäntyöstä.

Hinta: 199€/hlö (norm. 249€/hlö)

***

RYPÄLEIDEN KUNINGAS
Mitä yhteistä onkaan James Bondilla ja Pinot Noirilla?

Huikea Pinot Noir -illallinen kuljettaa meitä ympäri Eurooppaa ja avaa pienen, lähes mustan, ohutkuorisen rypäleen salaisuudet. Pinot Noir on sanansaattaja, joka kertoo tarinan kotipaikastaan ja
antaa vihjeitä kasvukauden säästä.

Hinta: 199€/hlö (norm. 249€/hlö)

***

Kesto: 3h
Henkilömäärä:
min. 6 henkilöä
Varaukset:
myyntipalvelu@hanaholmen.fi / 358 (0)9 4350 2411 / tarjouspyyntö