Art & Wine -miniloma

Vietä rentouttava miniloma Hanasaaressa nauttien talon upeasta arkkitehtuurista, taiteesta, designista, maittavista tarjoiluista sekä yöunista merinäköalalla. Huonehintaan sisältyy ilta- ja aamusauna, aamiainen Hanasaaren PLATS -ravintolassa ja late check-out.

Varaa aikaa saapumiseen ja vietä hetki tunnelmallisen saunaelämyksen parissa. Seuraava aamu on ihana aloittaa rauhallisesti, pitkän kaavan mukaan saunoen ja tasokkaasta buffet-aamiaisesta nauttien. Aamiaisen kruunaa upea näköala merelle.

Varaa paikkasi myös kuplivaan Samppanjaa & Taidetta -talokierrokseen kuohuviinien kera. Minilomasi kruunaa à la Carte -illallinen PLATS ravintolassa.

Järjestämme seuraavat Art & Wine -viikonloput 14.10.–15.10. & 18.11.–19.11. Tiedotamme syksyn tapahtumien sisällöstä ja aikataulusta myöhemmin.


VARAA HOTELLI

Online-majoitusvarauksen yhteydessä voit kertoa lisätietokenttään toiveesi, ja haluatko varata paikan Samppanjaa ja Taidetta -kierrokselle klo 16.00 tai klo 18.00. Kerrothan myös kierrokselle osallistuvien henkilömäärän.

VARAA HUONE


VARAA PÖYTÄ

Muista varata pöytä ennakkoon ravintolastamme, jotta saat paikan haluamallesi ajankohdalle!

VARAA PÖYTÄ

Pidätämme oikeuden muutoksiin.