Art & Wine -miniloma

 

Vietä rentouttava miniloma Hanasaaressa nauttien talon upeasta arkkitehtuurista, taiteesta, designista, maittavista tarjoiluista sekä hyvistä yöunista merinäköalalla. Huonehintaan sisältyy aamusauna- ja uinti sekä aamiainen Hanasaaren PLATS -ravintolassa.

Varaa aikaa saapumiseen ja vietä hetki tunnelmallisen saunaelämyksen parissa ja osallistu kuplivaan Samppanjaa & Taidetta -talokierrokseen kuohuviinien kera. Miniloman kruunaa à la Carte -illallinen PLATS ravintolassa. Seuraava aamu on ihana aloittaa rauhallisesti, pitkän kaavan mukaan saunoen ja tasokkaasta buffet-aamiaisesta nauttien. Aamiaisen kruunaa upea näköala merelle.

SAMPPANJAA JA TAIDETTA 37€/hlö

Hurmaannu Hanasaaresta! Samppanjaa ja taidetta -kierroksella tutustumme pohjoismaisen taidekokoelman helmiin ja ihastumme värikkäisiin designklassikoihin, joita on rohkeasti yhdistetty suomalaiseen ajattomaan arkkitehtuuriin. Lisäksi pysähdymme nauttimaan samppanjaa sekä tutustumme mielenkiintoisiin laatukuohuviineihin. Kesto 1h 20 min. Hinta 37€/hlö. Oppaina kierroksilla Viveka de Godzinsky ja sommelier Inari Mattsson. Kierrokset klo 16.00 ja klo 18.00.

HANASAAREN KULTTUURIKESKUS
Tutustu vierailun aikana Hanasaaren taideaarteisiin – niin design-huonekaluihin, laajaan modernin taiteen kokoelmaan, arkkitehtuuriin, kuin taidepuistoonkin. Lue lisää…

OHJELMA 1 PÄIVÄ

15.00 alkaen sisäänkirjautuminen huoneisiin
15.00-23.00 Sauna- ja uima-allasosasto avoinna. Varaa saapuessasi oma aikasi hotellin vastaanotosta.*

17.00-22.00 PATS ravintolan à la carte-illallinen Varaa pöytä (Ruokatilaukset klo 21.00 mennessä)
11.00-00.00 Lounge-fiilistelyä aulan viinibaarissa

OHJELMA 2 PÄIVÄ

6.30-12.00 Sauna- ja uima-allasosasto avoinna. Varaa paikan päällä aika hotellin vastaanotosta.*
8.00-12.00 Buffet-aamiainen PLATS ravintolassa
12.00 mennessä uloskirjautuminen hotellista. Voit nauttia huoneessa hieman pidempään mahdollisuuksien mukaan. Kysy myöhäistä uloskirjautumista vastaanotosta.


VARAA HOTELLI

Online-majoitusvarauksen yhteydessä voit kertoa lisätietokenttään toiveesi, ja haluaisitko osallistua Samppanjaa ja Taidetta -kierrokselle.

VARAA HUONE


VARAA PÖYTÄ

Varmista paikkasi, ja tee pöytävaraus ennakkoon varauskalenterista!

VARAA PÖYTÄ

* Muistathan varata paikan päällä aikasi sauna- ja allasosastollemme. Haluamme taata mahdollisimman turvallisen ja mukavan sauna- ja allaskokemuksen porrastamalla asiakasmääriä. Valitettavasti emme vastaanota yksittäisiä sauna- ja allasaikoja ennakkoon.

Pidätämme oikeuden muutoksiin huomioiden kulloinkin vallitsevan koronatilanteen ja viranomaisten ohjeistukset. Lue lisää koronapassista ja turvallisen vierailun toimintamallistamme.