Art & Wine Staycation

Vietä rentouttava Art & Wine -miniloma Hanasaaressa nauttien talon upeasta arkkitehtuurista, taiteesta, designista, maittavista tarjoiluista sekä yöunista merinäköalalla. Huonehintaan sisältyy ilta- ja aamusauna, aamiainen Hanasaaren PLATS -ravintolassa ja late check-out.

Huhtikuussa Art & Wine Staycation saa myös lisämaustetta klassisesta livemusiikista, kun lauantaina 20.4. The Goggles-yhtye esiintyy ravintola PLATSissa. Soittoajat 18.30 & 20.00.

Varaa aikaa saapumiseen ja vietä hetki tunnelmallisen saunaelämyksen parissa. Seuraava aamu on ihana aloittaa rauhallisesti, pitkän kaavan mukaan saunoen ja tasokkaasta buffet-aamiaisesta nauttien. Aamiaisen kruunaa upea näköala merelle.

Varaa paikkasi myös kuplivaan Samppanjaa & Taidetta -talokierrokseen.

Tällä hetkellä kaikki Samppanjaa & Taidetta -kierroksemme ovat loppuunvarattuja, mutta voit tarkastella päivittyvää varaustilannetta vastaanotostamme reception@hanaholmen.fi.

Minilomasi kruunaa maittava á la Carte -illallinen ravintola PLATSissa.

ART & WINE STAYCATION -AJANKOHDAT

  • 20.4.–21.4.2024

OHJELMA 1 PÄIVÄ

15.00 Check-in
15.00-23.00 Sauna- ja uima-allasosasto avoinna
16.00 & 18.00 Samppanjaa ja taidetta- talokierros. Kesto 1h 20 min. Hinta 39 €/hlö. Lue lisää…
17.00-22.00 PLATS -ravintolan à la carte-illallinen (Ruokatilaukset klo 21.00 mennessä) Varaa pöytä ennakkoon
18.30 & 20.00 The Goggles esiintyy ravintola PLATSissa
11.00-00.00 Lounge-fiilistelyä aulan viinibaarissa (Juomatilaukset klo 23.00 mennessä)

OHJELMA 2 PÄIVÄ

6.30-12.00 Sauna- ja uima-allasosasto avoinna
8.00-12.00 Buffet-aamiainen PLATS ravintolassa
13.00 Late check-out


THE GOGGLES plays Elton John

The Goggles on tyylikäs kokoonpano, jonka ainutlaatuisuutta edustaa instrumental pop-klassikot. Kun The Goggles tarttuu Elton Johnin tunnettuihin hitteihin, kuten Rocket Man ja Your Song, heräävät klassisin instrumentein soitetut ja upeasti sovitetut versiot uudella ja raikkaalla tavalla henkiin.

The Goggles on takuuvarma tunnelmaluoja ja musiikillisesti korkeatasoinen trio, jonka jäsenillä on kokemusta sekä rock- ja jazz-klubeilta että sinfoniaorkesterin lavoilta. The Gogglesin innoittajia ovat varhaista pop-musiikkia ja huoliteltua ilmaisua vaalineet brittimuusikot ja bändit, kuten Elton John, David Bowie ja The Police.


VARAA HOTELLI

Online-majoitusvarauksen yhteydessä voit kertoa lisätietokenttään toiveesi, ja haluatko varata paikan Samppanjaa ja Taidetta -kierrokselle klo 16.00 tai klo 18.00. Kerrothan myös kierrokselle osallistuvien henkilömäärän.

VARAA HUONE


VARAA PÖYTÄ

Muista varata pöytä ennakkoon ravintolastamme, jotta saat paikan haluamallesi ajankohdalle!

VARAA PÖYTÄ

Pidätämme oikeuden muutoksiin.