Art & Wine -miniloma

 

Vietä rentouttava miniloma Hanasaaressa nauttien talon upeasta arkkitehtuurista, taiteesta, designista, maittavista tarjoiluista sekä hyvistä yöunista merinäköalalla. Varaa aikaa saapumiseen ja vietä hetki tunnelmallisen saunaelämyksen parissa ja osallistu kuplivaan Samppanjaa & Taidetta -talokierrokseen kuohuviinien kera. Miniloman kruunaa à la Carte -illallinen PLATS ravintolassa upeiden viinien kera. Seuraava aamu on ihana aloittaa rauhallisesti, pitkän kaavan mukaan saunoen ja tasokkaasta buffet-aamiaisesta nauttien näköalasta merelle ja klassisen kauniin sisustuksemme valloittamana.

SAMPPANJAA JA TAIDETTA

Hurmaannu Hanasaaresta! Samppanjaa ja taidetta -kierroksella tutustumme pohjoismaisen taidekokoelman helmiin ja ihastumme värikkäisiin designklassikoihin, joita on rohkeasti yhdistetty suomalaiseen ajattomaan arkkitehtuuriin. Lisäksi pysähdymme nauttimaan samppanjaa sekä tutustumme mielenkiintoisiin laatukuohuviineihin. Kesto 1h 20 min. Hinta 37€/hlö. Oppaina kierroksilla Viveka de Godzinsky ja sommelier Inari Mattsson.

OHJELMA 1 PÄIVÄ

15.00 alkaen sisäänkirjautuminen huoneisiin
15.00-24.00 Sauna- ja uima-allasosasto avoinna. Varaa saapuessasi oma aikasi hotellin vastaanotosta.*
16.00 Samppanjaa ja taidetta -talokierros & tasting. Kesto 1h 20 min. Hinta 37€/hlö.
18.00 Samppanjaa ja taidetta -talokierros & tasting. Kesto 1h 20 min. Hinta 37€/hlö.
17.00-22.00 PLATS ravintolan à la carte-illallinen. Varaa pöytä
11.00-24.00 Lounge-fiilistelyä viinibaarissa

OHJELMA 2 PÄIVÄ

6.30-12.00 Sauna- ja uima-allasosasto avoinna. Varaa paikan päällä aika hotellin vastaanotosta.*
8.00-12.00 Buffet-aamiainen PLATS ravintolassa
12.00 mennessä uloskirjautuminen hotellista. Voit nauttia huoneessa hieman pidempään mahdollisuuksien mukaan. Kysy myöhäistä uloskirjautumista vastaanotosta.


VARAA HOTELLI

Online-majoitusvarauksen yhteydessä voit kertoa lisätietokenttään toiveesi, ja haluaisitko osallistua Samppanjaa ja Taidetta -kierrokselle klo 16.00 tai klo 18.00.

VARAA HUONE


VARAA PÖYTÄ

Varmista paikkasi, ja tee pöytävaraus ennakkoon varauskalenterista!

VARAA PÖYTÄ

*Haluamme taata mahdollisimman turvallisen ja mukavan sauna- ja allaskokemuksen porrastamalla asiakasmääriä. Muistathan varata paikan päällä paikkasi sauna- ja allasosastollemme. Valitettavasti emme vastaanota yksittäisiä sauna- ja allasaikoja ennakkoon mahdollisten muutosten vuoksi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin huomioiden kulloinkin vallitsevan koronatilanteen ja viranomaisten ohjeistukset. Lue lisää koronapassista ja turvallisen vierailun toimintamallistamme.