Asko Bonnell Sleepcation -huone

 

Suomen suosituin patjamallisto Asko Bonnell® juhlii 60-vuotista taivaltaan Hanasaaressa.

Sisustussuunnittelija Laura Seppänen sisusti Askon kalusteilla yhden hotellin huoneista trendikkään uniloman eli sleepcationin viettoon. Huoneen sisustusratkaisut hellivät jokaista aistia. Sävyt ovat seesteisen maanläheisiä ja pehmeät matot, tekstiilit sekä laadukas sänky kutsuvat pysähtymään.  Kuten Asko Bonnell® -patjojen, on huoneenkin päätehtävä taata täydelliset puitteet hyvälle unelle.

Seppäsen suunnitteleman huoneen keskiössä on muhkea Asko Bonnell® Dream -sänky, joka takaa vieraille levolliset unet. Patjassa on uuden sukupolven Cumulus-älyvaahto, joka muotoutuu kehon painon ja nukkujan liikkeiden mukaan, ja auttaa siten löytämään ergonomisimman nukkuma-asennon.

Huoneen sisustus sulautuu saumattomasti vuonna 1975 valmistuneen hotellin arkkitehtuuriin sekä pohjoismaista designia ja taidetta pursuavaan miljööseen. Asko Bonnell® Dream -sängyn lisäksi huoneeseen on valittu ajattomia kalusteita ja muita sisustustuotteita Askon monipuolisesta valikoimasta. Sängyn rinnalla huoneen sisustuksen luovat muun muassa pehmeät Nirvana- ja Everest-villamatot, ryhdikäs Chile-tuoli, siro Basil-kirjahylly sekä rentoon loikoiluun kutsuva Wappu-nojatuoli.

 

Asko Sleepcation -huone on nyt varattavissa loppuvuoden yöpymisiin!

Asko Sleepcation -huonevaraukset sekä sleepcation-paketin varaukset:
reception@hanaholmen.fi, +358 9 435 020.

 

Sleepcation-paketti: extraa yöpymiskokemukseesi?

Nyt voit varata Asko Sleepcation -huoneessa yöpymisen yhteyteen sleepcation-paketin! Sleepcation paketti 25 €/hlö sisältää kylpytakin ja tossut, rentouttavat teekukat, mehun/terveysjuoman ja kivennäisjuoman sekä aamiaisen huoneeseen toimitettuna. Varaathan paketin käyttöösi huonevarauksen yhteydessä.

 

 

#bonnellsleepcation @askohuonekalut @hanaholmen