Duudsonit Activity Park

Varaa edullinen majoitus lomallesi Hanasaaresta – ilmaisen pysäköinnin kera – ja hyödynnä Duudsonit Activity Park -tarjouksemme: rannekkeita DAPiin on ostettavissa hotellin vastaanotosta edun kera!

Duudsonit Activity Parkin rannekkeet Hanasaaresta

Espoon DAP:n rannekkeet ostettavissa Hanasaaren vastaanotosta. Rannekkeella pääset huvittelemaan Isossa Omenassa sijaitsevaan Duudsonit Activity Parkiin.  Ranneke on voimassa yhden vierailupäivän ajan kaudella 2018 ja se aktivoituu sisäänkäynnin yhteydessä. Ostaessasi rannekkeet Hanasaaresta vältyt jonottamiselta DAP:ssa sekä saat 5 €:n alennuslipun puiston yhteydessä olevaan Ravintola Pirttihirmuun (voimassa yli 10 € kertaostoksesta ravintola- ja kahvilapalveluista Pirttihirmussa).

Majoitusetu

Mainitsemalla ”Duudsonit” majoitusvarauksen yhteydessä alle 12-vuotiaat majoittuvat veloituksetta lisävuoteessa samassa huoneessa aikuisen/aikuisten kanssa (huonetyypistä riippuen 1-2 lisävuodetta per huone). Ilmoitathan lisävuodetoiveesi varauksen yhteydessä.

Huonetyypit Hanasaaressa

Hanasaaressa valittavanasi on standard– ja superior-huoneita sekä junior sviitti tai sviitti. Kaikissa huoneissa on merinäköala, ja huonehintaan sisältyy aamusauna- ja uinti sekä buffet-aamiainen Hanasaaren ravintola Johanneksessa.

Ilmainen pysäköinti

Hanasaaren parkkipaikalla on tilaa lähes 200 autolle, ja pysäköinti on veloituksetonta koko vierailusi ajan!

Duudsonit Acitivity Parkiin vaikka metrolla!

Espoon Duudsonit Activity Park sijaitsee Isossa Omenassa, jonne pääset Hanasaaresta kätevästi omalla autolla tai vaikka metrolla. Tiesithän, että DAP:n lisäksi Isossa Omenassa on saman katon alla noin 220 liikettä/palvelua.