Vaaleanpunainen kapina -huone

 

Vaaleanpunainen kapina Hanasaaressa!

Tänä keväänä Hakola lyöttäytyi yhteen Hanasaaren kanssa, rakentaen hotellin toiseen kerrokseen herkullisen huoneen, joka kantaa nimeä Vaaleanpunainen kapina.

Hakola on suomalainen, designhuonekaluja valmistava perheyritys, joka on perustettu Jurvan kunnassa vuonna 1963. Kaikki Hakolan huonekalut valmistetaan edelleen käsityönä omalla tehtaalla Jurvassa. Hakola on tunnettu rohkeudestaan, reiluudestaan, leikkisyydestään, värikkyydestään sekä siitä, että se taistelee jurvalaisen puuseppäperinteen ja kotimaisen työn puolesta. Hakolan missiona on kapinoida ilon ja vaaleanpunaisuuden kautta ihanamman kodin sekä vastuullisemman huomisen puolesta. Lue lisää Hakolasta täältä.

Hakola halusi rakentaa huoneen, jossa on mahdollista keskittyä vain olennaiseen, unohtaa hetkeksi kaikki muu. Huone on kaikkia aisteja hivelevä, väriterapeuttinenkin tila, jonka tarkoitus on vaikuttaa positiivisesti mielialaan ja energiatasoihin.

Lisäksi minibaari on täytetty herkuilla, jotka kuuluvat huoneen hintaan. Hintaan sisältyy myös aamiainen sekä pääsy hotellin saunaan ja uima-altaalle.

Huone on varattavissa 21.12.2021 saakka. Nauti matkastasi kohti omaa Vaaleanpunaista kapinaasi.

Yhteistyössä: Urtekram, Ugly Cookie, Vinum, VM Carpet, Cover Story, Nide-kirjakauppa, Stockmann, Lennol, Helsinki Contemporary ja Schneider Electric.

 

Vaaleanpunainen kapina -huone on nyt varattavissa yöpymisiin 21.12.2021 asti!

Vaaleanpunainen kapina -huone 177€/yö, sisältäen hotelliaamiaisen, minibaarin herkut sekä pääsyn hotellin saunaan ja uima-altaalle.

Hakolan Vaaleanpunainen kapina -huonevaraukset:
reception@hanaholmen.fi, +358 9 435 020.

 

 

#vaaleanpunainekapina @hakolafi @hanaholmen