Juhannus Hanasaaressa

Tule viettämään juhannusta Hanasaareen!

Hanasaaren suosittu juhannus saa jälleen tänä vuonna jatkoa, ja keskikesän ihaninta juhlaa voi saapua viettämään 23.–25.6.

Juhannuksena voit nauttia saaremme upeiden merimaisemien ja saaristolaistunnelman lisäksi ravintola PLATSin kesämenusta, perinteisestä juhannussalosta sekä taidepuistosta.

Yhdistä vierailuusi myös yöpyminen ja nauti Hanasaaren designia ja taidetta yhdistävien hotellihuoneiden lisäksi upeasta uima-allasalueesta saunoineen sekä kattavasta aamiaisbuffetista.

VARAA HUONE

RAVINTOLA PLATS

PLATS on paikka, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat. PLATS ravintolassa nautit olostasi suurten ikkunoiden valaisemassa salissa tai kesäisin suurella ja aurinkoisella terassilla. Maittavan ruokaelämyksen kruunaa upea saaristomerimaisema. Tutustu kesämenuun jo etukäteen! Lue lisää…

Varmista paikkasi ja tee pöytävaraus ennakkoon!

VARAA PÖYTÄ

HUONEET

Kaikissa hotellihuoneissamme pohjoismainen design ja taide ovat vahvasti läsnä. Tuuli & Kivi Sotamaan suunnittelemat huoneet ovat sisustukseltaan raikkaat ja selkeälinjaiset. Jukka Halmisen suunnittelemat KOKO3-huoneet taas ilahduttavat väreillään. Lisäksi alkuperäistä pohjoismaista taidetta on esillä kaikissa huoneissa, ja kaikista huoneista on merinäköala.

LISÄVUOTEET

Lisävuoteet 25€/hlö. Huomaathan jos matkustat lasten kanssa, että jopa kaksi alle 8-vuotiasta majoittuu veloituksetta lisävuoteissa samassa huoneessa aikuisen kanssa! Ilmoitathan lisävuodetoiveesi varauksen yhteydessä.

LEMMIKKI MUKANA?

Lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä, joten muistathan ilmoittaa lemmikkisi yöpymisestä jo varausta tehdessäsi. Lemmikkihuoneiden varaukset vastaanoton kautta joko sähköpostitse tai puhelimitse: reception@hanaholmen.fi / +358 9 435 020.

Lemmikkilisä ensimmäisestä lemmikistä 25€/huone/viipymä, lisälemmikit 10€/huone/viipymä

ILMAINEN PYSÄKÖINTI

Hanasaaren parkkipaikalla on tilaa lähes 200 autolle, ja pysäköinti on veloituksetonta koko vierailusi ajan.

VENELAITURI

Voit saapua Hanasaareen myös veneellä. Lue lisää…

POLKUPYÖRÄT

Tarjoamme majoittuville asiakkaille päiväkäyttöön polkupyöriä vastaanotosta. Voit esimerkiksi tehdä pienen retken läheiseen Karhusaareen tai lähteä tutustumaan Espoon rantaraitille suoraan Hanasaaresta!

Lämpimästi tervetuloa!