SUMMER STAYCATION

Rentoudu kesälomalla Hanasaaren upeissa saaristomerellisissä maisemissa!

Nauti PLATS -ravintolan kesämenusta sekä hotellihuoneen ihanasta merinäköalasta. Inspiroidu talon arkkitehtuurista, moderneista taideteoksista ja klassisesta designista. Huonehintaan sisältyy aamusauna- ja uinti sekä aamiainen. Vain 15 minuuttia Helsingin keskustasta. Ilmainen pysäköinti.

Varaa lomasi ajoissa!

VARAA HUONE

RAVINTOLA PLATS

PLATS on paikka, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat. Kesällä illallistilana toimivat avara ja valoisa ravintolasali sekä aulan tunnelmallinen Akvavit-kabinetti pääravintolasalimme ollessa varattuna. Maittavan ruokaelämyksen niin ravintolasalissa kuin Akvavit-kabinetissa kruunaa upea saaristomerimaisema terasseineen. Tutustu kesämenuun jo etukäteen. Lue lisää…

Varmista paikkasi ja tee pöytävaraus ennakkoon!

VARAA PÖYTÄ

HUONEET

Hanasaaren hotelli tarjoaa yhteensä 66 kaunista hotellihuonetta, joista kaksi on sviittejä. Kaikissa hotellihuoneissamme pohjoismainen design ja taide ovat vahvasti läsnä. Tuuli & Kivi Sotamaan suunnittelemat huoneet ovat sisustukseltaan raikkaat ja selkeälinjaiset. Jukka Halmisen suunnittelemat KOKO3-huoneet taas ilahduttavat väreillään. Lisäksi alkuperäistä pohjoismaista taidetta on esillä kaikissa huoneissa, ja kaikista huoneista on merinäköala.

LISÄVUOTEET

Lisävuoteet 25€/hlö. Huomaathan jos matkustat lasten kanssa, että jopa kaksi alle 8-vuotiasta majoittuu veloituksetta lisävuoteissa samassa huoneessa aikuisen kanssa! Ilmoitathan lisävuodetoiveesi varauksen yhteydessä.

LEMMIKKI MUKANA?

Lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä, joten muistathan ilmoittaa lemmikkisi yöpymisestä jo varausta tehdessäsi. Lemmikkihuoneiden varaukset vastaanoton kautta joko sähköpostitse tai puhelimitse: reception@hanaholmen.fi / +358 9 435 020.

Lemmikkilisä ensimmäisestä lemmikistä 25€/huone/viipymä, lisälemmikit 10€/huone/viipymä

ILMAINEN PYSÄKÖINTI

Hanasaaren parkkipaikalla on tilaa lähes 200 autolle, ja pysäköinti on veloituksetonta koko vierailusi ajan.

VENELAITURI

Voit saapua Hanasaareen myös veneellä. Lue lisää…

POLKUPYÖRÄT

Tarjoamme majoittuville asiakkaille päiväkäyttöön polkupyöriä vastaanotosta. Voit esimerkiksi tehdä pienen retken läheiseen Karhusaareen tai lähteä tutustumaan Espoon rantaraitille suoraan Hanasaaresta!

Lämpimästi tervetuloa!