Talvilomalle Hanasaareen

Tervetuloa viettämään hiihtolomaa Hanasaaren kauniin talvisiin ja saaristomerellisiin maisemiin.

Vietä rentouttava talviloma Hanasaaressa nauttien talon upeasta arkkitehtuurista, taiteesta, designista, maittavista tarjoiluista sekä hyvistä yöunista merinäköalalla. Huonehintaan sisältyy aamusauna- ja uinti sekä aamiainen Hanasaaren PLATS -ravintolassa.

Varaa paikkasi ajoissa!

HUONEET

Kaikissa hotellihuoneissamme pohjoismainen design ja taide ovat vahvasti läsnä. Tuuli & Kivi Sotamaan suunnittelemat huoneet ovat sisustukseltaan raikkaat ja selkeälinjaiset. Jukka Halmisen suunnittelemat KOKO3-huoneet taas ilahduttavat väreillään. Lisäksi alkuperäistä pohjoismaista taidetta on esillä kaikissa huoneissa, ja kaikissa huoneissa on merinäköala.

LISÄVUOTEET

Lisävuoteet 25€/hlö. Huomaathan jos matkustat lasten kanssa, että jopa 2 alle 8-vuotiasta majoittuu veloituksetta lisävuoteissa samassa huoneessa aikuisen kanssa! Ilmoitathan lisävuodetoiveesi varauksen yhteydessä.

ILMAINEN PYSÄKÖINTI

Hanasaaren parkkipaikalla on tilaa lähes 200 autolle, ja pysäköinti on veloituksetonta koko vierailusi ajan.

KULTTUURIKESKUS

Tutustu vierailun aikana Hanasaaren taideaarteisiin – niin design-huonekaluihin, laajaan modernin taiteen kokoelmaan, arkkitehtuuriin, kuin taidepuistoonkin. Lue lisää…

LASTENKIRJAKUVITUKSIA

Osallistu hiihtolomalla Hanasaaren taideaarrejahtiin sekä tutustu Galleriassa Lastenkirjakuvituksia-näyttelyyn. Tutustu…

TALVILOMATEKEMISTÄ LÄHIALUEILLE

Tutustu lähialueen talvilomatapahtumiin Visit Espoon sivuilla…