HANASAARI TOISTAMISEEN EVENTO AWARDS -FINAALISSA!

 

Evento Awards 2020 palkitsee tapahtuma-alan huiput sekä tapahtumapaikat, jotka luovat tilaisuuksille juuri niille soveltuvat puitteet.

 

FINAALIPAIKKA JO TOISTA KERTAA PERÄKKÄIN

Viime vuoden tapaan Hanasaari on yksi kolmesta finalistista sarjassa ”Pienet tapahtumapaikat (alle 600 henkilöä)” seuraavin saatesanoin:

Espoossa sijaitseva Hanasaari on monipuolinen täyden palvelun kokoushotelli, joka toimii myös ruotsalais-suomalaisena kulttuurikeskuksena. Upea arkkitehtuuri, runsas pohjoismainen taide ja design, pohjoismaista ruokaa tarjoava ravintola sekä hyvät kulkuyhteydet houkuttelevat asiakkaita saaristomerelliseen miljööhön aivan Helsingin keskustan kupeeseen.

 

ÄÄNESTÄ JA KOMMENTOI

13-jäseninen tuomaristo valitsee ”Pienet tapahtumapaikat” -sarjan voittajan. Lisäksi Evento Awards palkitsee tänäkin vuonna yleisön suosikin. Yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa äänestämällä ja eniten ääniä kerännyt ehdokas voittaa. Halutessasi voit lisätä kommentin ehdokkaalle tuomaristoa varten; kommentit ovat osa tuomarointia ja vaikuttavat täten lopputulokseen. Äänestys on auki 2.1.-29.2.2020.

Tästä linkistä pääset halutessasi antamaan äänesi Hanasaarelle! 

Palkintojuhlassa 27.8.2020 selviävät kaikki Evento Awards voittajat.

Pysy siis kuulolla, niin tiedät miten Hanasaaren käy finaalissa!