Turvavälit ja muut poikkeusajan toimenpiteemme

 

Teemme kaikkemme, jotta voit tulla hyvillä mielin kokoukseen Hanasaareen!

Näillä tavoin olemme huomioineet poikkeuksellisen ajanjakson kokousjärjestelyissämme:

  • Kokoustilojemme kalustus on muokattu aiempaa harvemmaksi mahdollistaen väljän kokoustamisen turvavälein. Myyntipalvelumme auttaa mielellään sopivan tilan valinnassa. Väljemmät kalustusmallit ovat voimassa ainakin 31.8.2020 asti järjestettävissä kokouksissa; syksyn tilaisuuksien tarpeisiin tarkennamme kokoustilojen kapasiteetteja kesän aikana viranomaissuosituksia kuunnellen.
  • Kokouskahvituksia ei toistaiseksi kateta kahvitorille, vaan tuomme tarjoilut kokoustilaan. Kokoustilassa ryhmänne tarjoilut voidaan kattaa sivupöydälle tai vaihtoehtoisesti voitte tilata jokaiselle erillispakatun kahvitarjoilun.
  • Kokouslounas toteutetaan kolmen ruokalajin pöytiintarjoilumenuna, eli lounasta ei siis tarjoilla toistaiseksi buffet-muotoisena. Ravintolan pöydät on aseteltu väljästi turvavälit huomioiden, ja sään salliessa voit myös ruokailla terassillamme, jossa myös noudatamme pöytien turvavälejä.
  • Jokaisesta kokoustilasta löytyy desinfioiva käsihuuhde. Lisäksi käsihuuhdetta on yleisissä tiloissamme, ravintolatiloissa sekä wc-tiloissa.
  • Noudatamme lisäksi korkeatasoista siivous- ja hygieniarutiinia, viranomaisohjeita sekä alallemme luotuja omavalvontaohjeita.