Turvavälit ja muut poikkeusajan toimenpiteemme

 

Teemme kaikkemme, jotta voit tulla hyvillä mielin kokoukseen Hanasaareen!

Näillä tavoin olemme huomioineet poikkeuksellisen ajanjakson kokousjärjestelyissämme:

  • Kokoustilojemme kalustus on muokattu aiempaa harvemmaksi mahdollistaen väljän kokoustamisen turvavälein. Väljemmät kalustusmallit ovat voimassa 31.8.2020 asti järjestettävissä kokouksissa. Myyntipalvelumme auttaa mielellään sopivan tilan valinnassa niin kesän kuin loppuvuoden kokouksiin.
  • Kokouskahvituksia ei toistaiseksi kateta kahvitorille, vaan tuomme tarjoilut kokoustilaan 31.8.2020 asti. Kokoustilassa ryhmänne tarjoilut katetaan sivupöydälle tai vaihtoehtoisesti voitte tilata jokaiselle erillispakatun kahvitarjoilun.
  • Kokouslounas toteutetaan 9.8.2020 asti kolmen ruokalajin pöytiintarjoilumenuna (buffet-muotoinen lounas on mahdollinen erillistilauksesta). Maanantaista 10.8. alkaen siirrymme buffet-lounaan tarjoiluun; pöytiintarjoiltu kolmen ruokalajin à la carte -lounas on kuitenkin saatavilla tämänkin jälkeen erillistilauksesta.
  • Jokaisesta kokoustilasta löytyy desinfioiva käsihuuhde. Lisäksi käsihuuhdetta on yleisissä tiloissamme, ravintolatiloissa sekä wc-tiloissa.
  • Noudatamme lisäksi korkeatasoista siivous- ja hygieniarutiinia, viranomaisohjeita sekä alallemme luotuja omavalvontaohjeita.