À la carte, alkuvuosi 2019

Menu voimassa 2.1.2019 – 31.3.2019.

 

ALKURUOKIA

HUMMERIKEITTOA  15€
Kermaista hummerikeittoa, hummeritartaria ja tomattivinegrettiä

SILLIÄ & SILAKKAA  14€
Norröna-silliä, kylmäsavusilakkatartaria, muikunmätiä ja tilli-perunaohukaisia

PELLE JANZON  15€
Bosgårdin Charolais-härkää, muikunmätiä ja punasipulia

KURPITSAA & HERKKUTATTIA  13€
Herkkutattikroketti, marinoitua herkkutattia ja kurpitsapyreetä

 

PÄÄRUOKIA

TURSKAA & KATKARAPUA  28€
Paistettua turskaa, käsin kuorittua katkarapua, piparjuurta ja ruskistettua voita

SELLERIÄ & SIITAKESIENIÄ  24€
Kokonaisena paahdettua selleriä, paistettua siitakesientä ja Västerbotten-juustoa

WALLENBERG  26€
Wallenberg-pihvi Bosgårdin Charolais-härästä, puikulaperunapyreetä ja puolukkaa

POROA & JUURIKASTA  31€
Poron potkaa, savustettua poronsydäntä ja punajuuripyreetä

 

JÄLKIRUOKIA

LAKKAA & LAKUA  11€
Marinoitua lakkaa, lakukreemiä ja kermaviilisorbettia

SUKLAATA & KAHVIA  11€
Suklaapiirakkaa, pähkinäkrokanttia ja kahvijäätelöä

OMENAA & SAMPPANJAA  11€
Omena-financier, omenakreemiä ja samppanjasorbettia

JUUSTOJA  11€
Pohjoismaisia juustoja ja tyrni-porkkanahilloa