À la carte

 

Menu voimassa 2.9.-20.12.2019, poikkeuksena Nordiska Nätter -kulttuurifestivaali 4.-5.10.2019, jolloin tarjolla on normaalin à la carten sijaan erillinen festivaalimenu. Festivaalimenu on nähtävillä täällä.

 

ALKURUOKIA

NIERIÄÄ & KUNINGASRAPUA  15€
Sokerisuolattua nieriää, kuningasrapua ja kyssäkaalia

SILLIÄ & SILAKKAA  14€
Piparjuurisilliä, sinappisilakkaa ja marinoitua savusilakkaa

PELLE JANZON  15€
Bosgårdin Charolais-nautaa, muikunmätiä ja punasipulia

MYSKIKURPITSAA & SIENIÄ  13€
Mausteinen kurpitsakeitto, marinoituja sieniä ja belugalinssejä

 

PÄÄRUOKIA

KUHAA & FENKOLIA  28€
Paistettua kuhaa, jokirapu-perunapyreetä ja tummaa fenkolikastiketta

HERKKUTATTIA & VÄSTERBOTTENJUUSTOA  24€
Herkkutattirisottoa, pikkelöityä herkkutattia ja Västerbotten-vaahtoa

HIRVI WALLENBERG  27€
Puikulaperunapyreetä, puolukkaa ja punaviinikastiketta

POROA & PALSTERNAKKAA  31€
Poron ulkofileetä, paahdettua palsternakkaa ja palsternakka-omenapyreetä


JÄLKIRUOKIA

PUOLUKKAA & SUOLAKINUSKIA  11€
Puolukkasorbettia, suolakinuskia, kermaviiliä ja karamellisoitua spelttiä

VALKOSUKLAATA & LAKKAA  11€
Valkosuklaakreemiä, inkiväärillä marinoitua lakkaa ja lakkasorbettia

OMENAA & VANILJAA  11€
Uuniomenakakkua, marinoitua omenaa ja vaniljajäätelöä

JUUSTOJA  11€
Pohjoismaisia juustoja ja tyrni-porkkanahilloa