Ravintola PLATS

 

PLATS on paikka, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat. PLATS ravintolassa nautit olostasi suurten ikkunoiden valaisemassa salissa tai kesäisin suurella ja aurinkoisella terassilla. Maittavan ruokaelämyksen kruunaa upea saaristomerimaisema.

VARAA PÖYTÄ

Teemme kaikkemme, jotta voit nauttia ravintolakokemuksesta hyvillä mielin! Tutustu tästä turvallisen vierailun toimintamalliimme.


PLATS tarkoittaa tuttavallista kohtaamispaikkaa, johon kaikki ovat tervetulleita.

Meille se tarkoittaa myös paikkaa, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat. PLATS ei ole vain ravintola. Se on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoomme ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia kokemuksia, jotka koostuvat laadusta, luovuudesta ja innovatiivisuudesta. Korkealaatuisen keittiömme luomukset voit nauttia ainutlaatuisen taiteen ja klassisen kauniin sisustuksemme valloittamana.

Luonto on meitä lähellä. Sen monimuotoisuus, luovuus ja samalla yksinkertaisuus inspiroi meitä harjoittamaan ensiluokkaista gastronomiaa.

Tarjoilemme vierailijoillemme vain kauden parhaita raaka-aineita – yhdessä ja erikseen. Näin pystymme tuottamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja puhtaita makuelämyksiä – maaperää, vesistöä, kasvillisuutta ja eläimistöä kunnioittaen.

PLATS sijaitsee Espoon Hanasaaressa vain 6 km päässä Helsingin keskustasta. Hanasaaren kulttuurikeskus ympäristönä korostaa arvojamme, joissa puhtaus, perinteet, kestävä tuotanto ja eettiset arvot kohtaavat.

Lämpimästi tervetuloa!