Restaurant PLATS

HUOM! Poikkeuksia aukioloissa

Tämänhetkisestä koronatilanteesta johtuen ravintola PLATS on suljettuna sunnuntaista 7.3.2021 alkaen toistaiseksi. Tästä johtuen meillä on käytössä erikoisjärjestelyjä ruokailujen suhteen.

Poikkeuksena 19.4. alkaen aamiainen, joka tarjoillaan ravintolasalissa ma-pe klo 7.00-10.00 ja la-su klo 8.00-11.00. Aamiainen on saatavilla ennakkotilauksesta myös huoneeseen (huonepalvelumaksu 10€/huone) tai sen voi noutaa valmiiksi pakattuna ravintolasta ilman lisämaksua.

Huoneisiin on mahdollista tilata ruoka-annoksia huonepalvelun kautta. Huonepalvelu on saatavilla päivittäin klo 16.00-21.00. Ravintolan sulkuaikana (8.3-) emme veloita iltaisin à la carte-annoksistamme huonepalvelumaksua.


PLATS tarkoittaa tuttavallista kohtaamispaikkaa, johon kaikki ovat tervetulleita.

Meille se tarkoittaa myös paikkaa, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat. PLATS ei ole vain ravintola. Se on tyylikäs näköalapaikka kuvankauniiseen saaristoomme ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia kokemuksia, jotka koostuvat laadusta, luovuudesta ja innovatiivisuudesta. Korkealaatuisen keittiömme luomukset voit nauttia ainutlaatuisen taiteen ja klassisen kauniin sisustuksemme valloittamana.

Luonto on meitä lähellä. Sen monimuotoisuus, luovuus ja samalla yksinkertaisuus inspiroi meitä harjoittamaan ensiluokkaista gastronomiaa.

Tarjoilemme vierailijoillemme vain kauden parhaita raaka-aineita – yhdessä ja erikseen. Näin pystymme tuottamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja puhtaita makuelämyksiä – maaperää, vesistöä, kasvillisuutta ja eläimistöä kunnioittaen.

Ravintola PLATS sijaitsee Espoon Hanasaaressa vain 6 km päässä Helsingin keskustasta. Hanasaaren kulttuurikeskus ympäristönä korostaa arvojamme, joissa puhtaus, perinteet, kestävä tuotanto ja eettiset arvot kohtaavat.

Hanasaaren kulttuurikeskus tarjoaa vierailijalleen vaikuttavan kirjon elämyksiä viehättävässä saaristomaisemassa. Ravintolassamme PLATSissa nautit olostasi avaralla ja aurinkoisella kesäterassilla tai suurten ikkunoiden valaisemassa tunnelmallisessa salissa.