Champagne Boizel Dinner

Tule nauttimaan upeasta Champagne Boizel Dinner -tapahtumasta ravintola PLATSiin torstaina 6.6.2024 klo 19.00! PLATSin vuoden toisella winemakers-illallisella pääsemme sukeltamaan ranskalaisen Boizel-samppanjatalon maailmaan. 

Illalliseen sisältyy PLATSin keittiöpäällikkö Lukas Hemnellin suunnittelema neljän ruokalajin menu sekä Lionel Roques-Boizelin valitsemat viinit. Illalliskortin hinta 149 € / henkilö sis. viiniparit ja aperitiivin.

Illan aikana Roques-Boizel kertoo lisää samppanjoiden taustoista sekä Boizelin samppanjatalosta, joka viettää tänä vuonna 190-vuotisjuhlaansa. Luvassa on ainutlaatuinen ilta Hanasaaren kuvankauniissa merimaisemassa!

VARAA  PAIKKASI

***

ILLAN VIINIT & APERITIIVI

Brut Réserve

Ultime Zéro

Grand Vintage 2014

Blanc de Blancs 2009

Rosé Absolu

***

MENU

SIIKATARTARIA
Siikatartaria, siian mätiä ja valutettua kermaviiliä

PARSAA & KARHUNLAUKKAA
Parsakeittoa, belugalinssejä ja karhunlaukkaöljyä

VIIRIÄISTÄ & HUHTASIENTÄ
Viiriäistä, varhaiskaalia ja huhtasienikastiketta

BRILLAT SAVARIN -JUUSTO

RAPARPERIA & MANSIKKAA
Raparperikompottia, kardemummacrumblea, vaniljakastiketta ja mansikkasorbettia

***

Bienvenue!