Tandem Leadership

TANDEM LEADERSHIP on suunnattu nuorille suomalaisille ja ruotsalaisille johtajille, jotka haluavat kehittyä ja kehittää johtajuustaitojaan sekä solmia uusia kontakteja yli rajojen.

Englanninkielisessä ohjelmassa työtä tehdään ryhmissä, ja asioihin yritetään löytää pohjoismainen ratkaisu.

Tandem Leadership 2022

Tandem Leadership alumni

OHJELMA

Tandem Leadership -ohjelman tavoitteena on luoda uusia verkostoja Suomen ja Ruotsin nuorten johtajien välille ja lisätä keskinäistä kiinnostusta. Ohjelma valitsee Ruotsista ja Suomesta kaksikymmentä henkilöä, jotka kootaan kolmeen kaksipäiväiseen tapaamiseen keskustelemaan yhdessä ajankohtaisista Suomea ja Ruotsia koskevista kysymyksistä.

OSALLISTUJAT

Tandem Leadership on johtajuusohjelma nuorille 25–35-vuotiaille ruotsalaisille ja suomalaisille johtajille. Osallistujat edustavat elinkeinoelämää, politiikkaa, mediaa ja akateemista maailmaa.

ALUMNITOIMINTA

Luodun yhteistyöpääoman vahvistamiseksi ja kannustamiseksi Tandem Leadershipin osallistujat sisällytetään ohjelman lopuksi alumnitoimintaan. Alumnitoiminnan kautta luodaan lisää verkostoja, joiden tuloksena syntyy uutta sektorienvälistä yhteistyötä.

TANDEM LEADERSHIP – TAUSTA

Tandem Leadership on Hanasaaren ja Suomalais-ruotsalaisen kulttuurirahaston aloitteesta perustettu johtamisohjelma. Ensimmäinen Tandem-johtamistapaaminen järjestettiin maaliskuussa 2013, ja sen jälkeen ohjelma on vakiintunut tärkeäksi tekijäksi ja kokoontumispisteeksi nuorille johtajille.

Ohjelman rahoittaa ja tukee Ekon. dr. Peter Wallenbergs Stiftelse för Ekonomi och Teknik.