Ravintolatyöntekijä

 

Hanasaari etsii täysin uudistettuun kokoushotelliin

reipasta, iloista ja vastuullista ravintola-alan osaajaa

ravintola- ja kokousasiakkaiden palveluun.

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuolisesti kaikki ravintolan tilaus- ja à la carte -tarjoilun työtehtävät, joihin hotellin yhteydessä toimiminen tuo oman lisänsä kokous- ja tilaustoiminnan muodossa. Hoidat siis asiantuntevasti niin pienemmät kokoustarjoilut kuin vaativammat juhlatilaisuudet sekä à la carte -tarjoilun. Tehtävään voi sisältyä myös aula-/viinibaarissa työskentelyä.

Edellytämme:
– alan kokemusta ja halua kehittää osaamista vaativissa palvelutilanteissa
– innostuneisuutta ruoasta ja juomista sekä alan trendeistä ja suuntauksista
– joustavuutta, paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
– positiivista ja energistä asennetta
– tarjoilutekniikan sekä anniskeluasioiden hallintaa
– hygienia- ja anniskelupassia
– kielitaitoa (vähintään suomi, ruotsi ja englanti; muu kielitaito eduksi)

Tarjoamme:
– monipuolisen, vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn täysin uudistetussa hotellissa
– mukavat työkaverit
– loistavan mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi

Työ on vuorotyötä.

Lisätietoja tehtävästä hotellinjohtaja Kai Mattssonilta maanantaina 17.9. klo 16-18 sekä tiistaina 18.9. klo 9-10, puh. 050 316 7748.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveen sekä CV:n kera 25.9. mennessä osoitteeseen rekry@hanaholmen.fi. Huomaathan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Sähköpostin otsikkoon merkintä ”ravintolatyöntekijä”.