Projektiassistentti – perhevapaasijaisuus

Hanasaaren Svenska nu -verkosto etsii projektiassistenttia (perhevapaasijaisuus) ajalle 25.11.2019-31.12.2020.

Svenska nu -verkosto motivoi ja inspiroi suomenkielisiä lapsia ja nuoria puhumaan ruotsia. Verkosto tarjoaa eläviä kohtaamisia naapurimaamme Ruotsin ja ruotsin kielen kanssa kouluympäristössä.

Nostamme esille kulttuurielämysten merkityksen kielen oppimiselle ja pedagogiikalle. Svenska nu toimii kaksikielisen ja vahvasti Pohjolaan ankkuroituneen Suomen puolesta ja ottaa kantaa ruotsin kielen opetukseen liittyviin kysymyksiin. Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus koordinoi Svenska nu -verkostoa.

Projektiassistentin työhön kuuluu ennen kaikkea erilaisia hallinnollisia tehtäviä ja käytännön järjestelyitä koulukiertueisiin liittyen. On hyvä, jos sinulla on aiempaa tuntemusta koulumaailmasta, mutta se ei ole edellytyksenä. Sinun pitää pystyä tuottamaan sujuvaa tekstiä kummallakin kotimaisella kielellä. Työkielinä on sekä ruotsi että suomi. Kokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi. Toivomme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja olet tottunut tekemään yhteistyötä.

Tehtävään valittava henkilö

  • hallitsee hyvin ruotsin ja suomen kielen sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • on järjestelmällinen, tarkka ja joustava työssään sekä kykenee priorisoimaan ja työskentelemään usean eri asian parissa samanaikaisesti
  • tuntee hyvin erilaisia tvt-järjestelmiä ja on tottunut käyttämään sosiaalista mediaa
  • on valmis matkustamaan

Me tarjoamme

  • kiinnostavia ja vaihtelevia työtehtäviä dynaamisessa tiimissä
  • kansainvälisen työympäristön

Hanasaari pyrkii rekrytoinneissaan monimuotoisuuden lisäämiseen kaikissa henkilöstöryhmissä.

Lisätietoja projektipäällikkö Mikael Hiltunen, mikael.hiltunen@hanaholmen.fi, puh. 040-620 6006

Lähetä hakemuksesi, jossa on mukana CV ja palkkatoivomus sähköpostitse osoitteeseen rekry@hanaholmen.fi viimeistään 07.10.2019 klo 8 mennessä.

www.svenskanu.fi

www.hanaholmen.fi