Elokuvat

Hanasaari on vakiintunut toimija pohjoismaisella elokuva-alalla. Kuukauden pohjoismainen elokuva on tunnettu konsepti, joka on houkutellut vuosien mittaan tuhansia elokuvien ystäviä.

Hanasaari tarjoaa puitteet ja infrastruktuurin, jotka tukevat pohjoismaisten elokuvien ensi-iltojen markkinointia. Keskuksessa voidaan järjestää esimerkiksi ohjaajavierailuja ja näyttelijöiden haastatteluja, ja se auttaa myös medianäkyvyyden hankkimisessa. Muutkin toimijat ovat tervetulleita mukaan.

Toimintaa jatketaan entiseen tapaan järjestämällä kaksi esitystä kuukaudessa. Myös yhteistyö Kino Tapiolan ja Espoo Ciné -elokuvafestivaalin kanssa jatkuu edelleen.

Elokuvaesitykset nivoutuvat luonnollisesti muuhun liiketoimintaan. Rakennuksen pohjakerroksessa toimiva uusi ja viihtyisä bistro tarjoilee aterioita ennen elokuvaesityksiä ja niiden jälkeen. Esitykset ovat maksuttomia, mutta niihin on ilmoittauduttava etukäteen.

Kuukauden pohjoismainen elokuva esitetään muuallakin Suomessa yhteistyössä Walhalla ry:n ja alueellisten elokuvafestivaalien kanssa.

Napsauttamalla tätä voit tarkistaa Hanasaaressa kulloinkin esitettävät elokuvat.

Syksyn 2017 elokuvien näytöspäivämäärät:

  • 4.9. Ex-vaimo (lippuja voi varata 15.8. klo 10 alkaen)
  • 2.10. Dröm vidare/Beyond Dreams (lippuja voi varata 4.9. klo 10 alkaen)
  • 6.11. Kun vielä elämme (lippuja voi varata 2.10. klo 10 alkaen)
  • 4.12. Saamelaisveri (lippuja voi varata 6.11. klo 10 alkaen)
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook