Näyttelyohjelma kevät 2019

Felipe de Ávila Franco
8.2.–24.3.2019

Felipe de Ávila Franco toteuttaa Hanasaaren galleriaan näyttelyn, jonka teokset ovat syntyneet osana taiteilijan teollisuuden ylijäämämateriaaleilla suorittamia kokeiluja. De Ávilan työskentelymetodi on kuvanveisto, jota hän käsittelee perinteisin ja kokeellisin menetelmin. Teoksillaan hän pyrkii antamaan materiaalisen olomuodon ajan ulottuvuuksille, jotka hahmottavat ihmisen mittakaavaa suhteessa maailmankaikkeuteen.

Felipe de Ávila Franco on brasilialainen kuvataiteilija, joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Näyttely toteutetaan yhteistyössä Globe Art Pointin kanssa.

Lue lisää

Diana Agunbiade-Kolawole
5.4.–19.5.2019

Diana Agunbiade-Kolawole rakentaa galleriaan installaation, jonka pääosassa ovat taiteilijan aikaisemmat seurustelukumppanit. Tekstit ja valokuvat välittävät tunnelmia ensimmäisistä yhdessä nautituista aamiaisista. Syntyy omaelämäkerrallinen kertomus taiteilijan aikuiselämästä, jota ihmissuhteet jäsentävät.

Diana Agunbiade-Kolawole on nigerialaissyntyinen taiteilija, joka asuu Tukholmassa ja Lontoossa. Hän tutkii taiteessaan elämän rakennetta ja sen ilmenemistä jokapäiväisessä ja arkisessa.

Näyttely järjestetään yhteistyössä Globe Art Pointin kanssa.

Lue lisää

Lars Lerin
24.5.–25.8.2019

Lars Lerin on akvarellimaalauksen mestari, joka luo pigmentistä ja vedestä tiheätunnelmaisia kuvia. Aiheet vaihtelevat pohjoisen luonnosta ja eläimistä hylättyihin rakennuksiin ja Syyrian sodan runtelemiin kaupunkinäkymiin. Tunnusomaista on, että aihe ja tekniikka tuntuvat sulautuvan yhteen.

Lars Leriniä pidetään tätä nykyä Ruotsin rakastetuimpana taiteilijana, jonka näyttelyn Liljevalvchsin taidehallissa näki ennätykselliset 170 000 kävijää.

Lars Lerin on myös lahjakas ja tuottelias kirjoittaja, jonka teos Naturlära palkittiin tietokirjallisuuden August-palkinnolla 2014.

Lue lisää

Lerinin näyttely aloittaa Hanasaaren suuren akvarellikesän, joka sisältää monia akvarellitaiteeseen liittyviä tapahtumia. Pohjoismainen akvarelliseura järjestää akvarelliviestin 26.5., ja näyttelyn teemoja käsitellään akvarellityöpajoissa. Seuraa tarjontaa kotisivuiltamme!

 

Galleri Hanaholmen on avoinna joka päivä klo 10-20. Vapaa pääsy. Tervetuloa!