Näyttelyohjelma syksy 2019

Lars Lerin
24.5.–25.8.2019

Lars Lerin on akvarellimaalauksen mestari, joka luo pigmentistä ja vedestä tiheätunnelmaisia kuvia. Aiheet vaihtelevat pohjoisen luonnosta ja eläimistä hylättyihin rakennuksiin ja Syyrian sodan runtelemiin kaupunkinäkymiin. Tunnusomaista on, että aihe ja tekniikka tuntuvat sulautuvan yhteen.

Lars Leriniä pidetään tätä nykyä Ruotsin rakastetuimpana taiteilijana, jonka näyttelyn Liljevalchsin taidehallissa näki ennätykselliset 190 000 kävijää.

Lars Lerin on myös lahjakas ja tuottelias kirjoittaja, jonka teos Naturlära palkittiin tietokirjallisuuden August-palkinnolla 2014.

Lue lisää

Lerinin näyttely aloittaa Hanasaaren suuren akvarellikesän, joka sisältää monia akvarellitaiteeseen liittyviä tapahtumia. Pohjoismainen akvarelliseura järjestää akvarelliviestin 26.5., ja näyttelyn teemoja käsitellään akvarellityöpajoissa. Katso täältä kaikki akvarellikesän tapahtumat>>>


Matti Pikkujämsä
Vuoden Kuvittaja 2019
8.9.–27.10.2019

Vuoden Kuvittajan Matti Pikkujämsän palkintonäyttely on esillä Hanasaaren galleriassa 8. syyskuuta – 27. lokakuuta. Näyttelyn järjestävät yhdessä Kuvittajat ry ja Hanasaaren kulttuurikeskus. Palkintonäyttely esittelee laajasti Pikkujämsän monipuolista työskentelyä, jota inspiroivat luonto, käsin tekeminen ja japanilainen estetiikka. Näyttely tarjoaa katsottavaa niin esteetikoille kuin lapsiperheille, ja se on osa pohjoismaiden suurimman muotoilufestivaalin Helsinki Design Weekin ohjelmaa.

Lue lisää


Galleri Hanaholmen on avoinna joka päivä klo 10-20. Vapaa pääsy. Tervetuloa!