Poikkeuksia aukioloissa

 

Hanasaaren hotelli pysyy edelleen auki, mutta tämänhetkisestä koronatilanteesta johtuen suljemme ravintola PLATSin sunnuntaista 7.3. alkaen toistaiseksi.

Ravintola PLATSin ollessa suljettuna, aamupala hoidetaan erikoisjärjestelyin. Aamupalan voi noutaa valmiiksi pakattuna ravintolasta ilman lisämaksua tai tilata sen huonepalvelusta 10€ palvelumaksua vastaan.

Huoneisiin on myös mahdollista tilata ruoka-annoksia huonepalvelun kautta. Huonepalvelu on saatavilla päivittäin klo 16.00-21.00. Ravintolan sulkuaikana (8.3-18.4.2021) emme veloita iltaisin à la carte-annoksistamme huonepalvelumaksua.

Lisäksi aulan kahvila & viinibaarista voi noutaa tuotteita huoneessa nautittavaksi tai mukaan otettavaksi klo 11.00-23.00.

Hanasaaren saunat ja allasosasto ovat suljettuina 1.4. alkaen toistaiseksi johtuen viranomaismääräyksistä (Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräys 31.3.). Hotellivierailla on edelleen mahdollisuus vuokrata saunatiloja huone- ja perhekohtaisesti yksityiseen käyttöön.

Kaarina Kaikkosen näyttely Elämän suuntaviivat on auki joka päivä klo 10.00-20.00 11.4. saakka. Galleriatilassa, jossa on esillä näyttelyn suurin installaatio, saa oleskella kerrallaan 5 henkilöä kahden metrin turvavälein.

Noudatamme hotellissa turvavälejä ja käytämme maskeja. Edellytämme tätä myös asiakkailtamme. Huolehdithan lisäksi hyvästä käsihygieniasta.

Kiitos ja tervetuloa Hanasaareen!