Månadens nordiska film: Tigrar

Hanaholmen, Esbo

|
2.5.2022 18:00 - 20:00

Välkommen! Biljetter till filmvisningen kan bokas på denna sida.

Tigrar

Regi: Ronnie Sandahl, SE, F-12, 116 min.

Språk: svenska och engelska, finsk och svensk textning

 

Då den 16-årige fotbollstalangen Martin Bengtsson såldes till den italienska storklubben gick hans dröm i uppfyllelse. Filmen Tigrar är en sann historia om drömmen – de stora arenorna, festerna och de snabba bilarna – i skuggan av en industri där det inte längre handlade om att vinna eller förlora, utan om att överleva. Filmen bygger på Martin Bengtssons självbiografiska bok ”I skuggan av San Siro”.

 

Huvudrollen spelas av den åländska Erik Enge som är Guldbaggenominerad för bästa manliga huvudrollen. Tigrar är även Sveriges oscarbidrag.

 

Café & vinbar

Hanaholmens café & vinbar lockar besökare med sitt sortiment av drycker och tilltugg innan eller efter filmvisningen fram till kl. 24. Toast Skagen kan beställas endast i förhand!

  • Toast Skagen & Prosecco 19,80€
  • Toast Skagen & Lehtikuohu (alkoholfri) 18,00€
  • Kaffe & bulle 6,00€

Gör förhandsbeställningen här.

 

På grund av munskyddsrekommendationen avnjuts serveringen i vinbaren före eller efter filmen.

 

Vi följer aktivt med utvecklingen av situationen med coronaviruset och följer finska regeringens restriktioner och myndigheternas rekommendationer. I alla våra utrymmen finns desinfektionsmedel för händerna. Vår städning är ytterst noggrann och följer såväl myndigheternas som hotell- och restaurangbranschens egna riktlinjer. Vi rekommenderar användning av munskydd under hela visningen. Vänligen stanna hemma om du känner dig sjuk. Här kan du bekanta dig med alla våra säkerhetsåtgärder.

Filmen visas i samarbete med nätverket Svenska nu och Walhalla.