INHIBERAT: Månadens nordiska film kl. 15.00: Echo

Hanaholmen, Esbo

|
7.12.2020 15:00 - 16:19

Evenemanget är inhiberat.

I ljuset av myndigheternas nya restriktioner har Hanaholmen beslutat att inhibera filmverksamheten för resten av året 2020.


Echo (Bermál)

Rúnar Rúnarsson, Island (2019) 79 min, F7
Språk: isländska, textning på engelska

Echo är en film som består av 56 korta scener. Det enda gemensamma med scenerna är att de utspelar sig under julen och nyårstiden. Den andra gemensamma nämnaren är Island men ett narrativ kan man inte hitta i denna film.

Rúnarsson lägger skickligt levande bilder av livet på Island efter varandra och skapar en sammanhängande värld som visar Islands mångfald.

I en av bilderna slänger personalen i en matbutik bort mat vars sista försäljningsdag har gått ut. En stund senare visas en bild av en brödkö. Vissa har stiligt inredda hem medan en småföretagares förhandlingar med banken misslyckas trots att hen försöker övertyga bankiren om att julförsäljningens inkomster kommer att lätt räcka för att betala alla räkningar.

Den otroliga naturen och de intressanta människoödena knyts ihop till en fängslande helhet. Rúnarsson visar djärvt hur det idylliska Island innefattar både illamående samt en varmt julig stämning.

Filmvisningen äger rum i Hanaholmens stora auditorium och vi gör allt för att du skall kunna besöka Hanaholmen på ett möjligast tryggt och säkert sätt. Av de 240 platserna i auditoriet kommer endast 70 att användas. Av den anledningen organiserar vi två visningar av filmen.

I alla våra utrymmen finns desinfektionsmedel för händerna. Vår städning är ytterst noggrann och följer såväl myndigheternas som hotell- och restaurangbranschens egna riktlinjer. Vi förutsätter användning av munskydd under hela visningen. Vänligen stanna hemma om du känner dig sjuk. Här kan du bekanta dig med alla våra säkerhetsåtgärder.

Välkommen!


Café & vinbar

Hanaholmens café & vinbar lockar besökare med sitt sortiment av drycker och tilltugg innan eller efter filmvisningen fram till kl. 24!

  • Toast Skagen & Prosecco 19,80€
  • Toast Skagen & Lehtikuohu (alkoholfri) 18,00€
  • Kaffe & bulle 6,00€
  • Popcornpåse 5,00€

Du har även möjlighet att förhandsbeställa servering (senast 3.12 kl. 12.00) och undvika köandet. Köp i förväg här!


Boka biljetter till filmvisningen här eller via länken nedan  |  Köp servering i förväg här