Sommarfinska 2023

Hanaholmen, Esbo

|
31.7 - 5.8.2023

En intensivkurs i finska och i den finländska kulturen.

Undervisning erbjuds på olika nivåer och olika fokus på språkfärdigheter, från grammatikövningar till läs- och hörförståelse och muntlig kommunikation. I kursen ingår 36 timmar språkundervisning, föreläsningar om kultur och samhälle i Finland samt olika kulturbesök i huvudstadsregionen. Undervisningsspråket är finska/svenska, övrigt program på svenska.

  • Grundkurs: Intensivkurs i finska språket, nybörjarnivå. Deltagarna erbjuds introduktion i finska språket, finsk kultur och samhälle. Undervisningsspråk svenska/finska.
  • Fortsättningskurs: Intensivkurs på fortsättningsnivå för studerande som redan behärskar grunderna men vill fördjupa sina kunskaper. Undervisningsspråk finska och svenska.
  • Fortsättningskurs: Intensivkurs i finska för längre hunna studerande och alla som behöver fräscha upp sin finska. Kursen fokuserar på muntlig kommunikation och samtal.

Vi förbehåller oss rätt till ändringar. Kursen ordnas ifall minimiantalet deltagare uppfylls. Antalet kursplatser är begränsat. Ansökningstid var 1.3-30.4.2023. Årets kurs är fullbokad.

Tilläggsinformation: Projektchef Tiinaliisa Granholm, tiinaliisa.granholm(at)hanaholmen.fi