Fondassistent

 

Hanaholmen – kulturcentrum för Sverige och Finland

söker

fondassistent

till Kulturfondens för Sverige och Finland sekretariat. Kulturfonden för Sverige och Finland är huvudman för Hanaholmen – kulturcentrum för Sverige och Finland och har som syfte att främja samarbetet mellan Finland och Sverige inom kultur-, samhälls- och näringslivet.

Fondassistenten deltar även i sekretariatsarbetet för de tre övriga nordiska fonderna som Hanaholmen administrerar (Kulturfonden för Finland och Danmark, Kulturfonden för Finland och Norge, Kulturfonden Island-Finland).

Fondassistentens arbete är säsongsbetonat och för att kunna sköta arbetet framgångsrikt förutsätts god organisationsförmåga och stresstålighet, företagsamhet, serviceinriktad attityd och utmärkt samarbetsförmåga. Personen förväntas även arbeta med flera helheter parallellt.

Till fondassistentens centrala uppgifter hör att administrera och behandla inkomna ansökningar och bidragsbeslut, att sköta betalningstrafik och researrangemang, att koordinera möteskalendrar samt att sköta diverse informationsuppgifter som uppdatering av fondernas hemsidor.

För tjänsten förutsätts lämplig examen samt erfarenhet av administrativt arbete. Personen förväntas även ha ett intresse för att utveckla fondens datasystem och ett intresse för nordiskt samarbete. Av personen förutsätts utmärkta kunskaper i finska och svenska. Övriga språkkunskaper räknas som merit.

Tjänsten tillsätts tillsvidare. Vi hoppas att du kan tillträda tjänsten den 11 augusti 2021 eller enligt överenskommelse. Goda möjligheter till distansarbete.

Vid rekryteringar strävar Hanaholmen efter en möjligast jämn könsfördelning och ökad mångfald i alla personalgrupper.

 

Förfrågningar: Administrativ direktör Satumari Hagelberg, gsm +358 50 3050 854 eller rekry@hanaholmen.fi.

Ytterligare information om vår verksamhet:
Kulturfonden för Sverige och Finland: www.kulturfonden.net
Hanaholmen – kulturcentrum för Sverige och Finland: www.hanaholmen.fi

 

En fritt formulerad ansökan med CV och löneanspråk skickas senast den 13 juni 2021 till adressen: rekry@hanaholmen.fi. Skriv i e-postens rubrik ”Fondassistent”.