Art & Wine-minisemester

 

Njut av en avkopplande minisemester på Hanaholmen omgiven av förtjusande arkitektur, konst och design samt med läcker mat och en god natts sömn.

Vid ankomsten kan ni besöka vår unika bastuavdelning och ta del i en guidad Hanaholmen runda (guidning på finska) i huset samt njuta av en utsökt à la carte-middag med väl valda viner i restaurang PLATS. Nästa morgon kan ni sova litet längre och njuta av en avkopplande morgonbastu och läcker frukostbuffé i egen takt.

CHAMPAGNE OCH KONSTVISNING 37 €/PERSON

Under den guidade turen får ni stifta bekantskap med pärlorna i Hanaholmens nordiska konstsamling. Ni ser också husets färgstarka designklassiker som har kombinerats med finländsk arkitektur på ett modigt sätt. I rundvandringen ingår också en paus där vi bjuder på Champagne och en möjlighet att provsmaka mousserande kvalitetsviner. Turer kl. 16.00 och kl. 18.00.

Program 1. dag

fr.o.m. 15.00 Check in
Hotellets bastu/bassängavdelning öppen
À la carte i Hanaholmens  PLATS restaurang 17.00-22.00 – Boka bord (Matbeställning senast kl. 21.00.)

Program 2. dag

6.30-12.00 Hotellets bastu/bassängavdelning är öppen
8.00-12.00 Frukostbuffé i restaurangen
Möjlig sen utcheckning på förfrågan (beroende på tillgänglighet).

BOKNINGAR

Vi rekommenderar att ni bokar både hotellrum och middagsbord samt guidningen på förhand via Hanaholmens reception (reception@hanaholmen.fi, tel. 09 435 020)

Bokningarna är möjliga också via online-bokningslänkarna Boka hotellrum

Om ni bokar hotellrum online, kan ni skriva in era önskemål i inforutan gällande vilken konstrunda ni skulle delta i (vi bekräftar ert önskemål enligt efterfrågan) samt tiden för middag.

Boka bord till middag här.

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar med hänsyn till den rådande coronasituationen och/eller officiella rekommendationer.