Art & Wine Staycation

Njut av en avkopplande Art & Wine-minisemester på Hanaholmen omgiven av förtjusande arkitektur, konst och design samt med läcker mat och en god natts sömn. Övernattningen inkluderar kväll- och morgonbastu, frukost i Hanaholmens restaurang PLATS och late check-out.

Vid ankomsten kan ni besöka vår unika bastuavdelning. Nästa morgon kan ni sova litet längre och njuta av en avkopplande morgonbastu och läcker frukostbuffé i egen takt.

Därtill kan du delta i en guidad rundvandring på Hanaholmen (guidning på finska) samt njuta av en utsökt à la carte-middag med väl valda viner i restaurang PLATS.

I oktober och november kommer Art & Wine Staycation att få något litet extra, då The Goggles som spelar Elton Johns musik med klassiska instrument kommer att uppträda under kvällen i restaurangen.

NÄSTA ART & WINE-MINISEMESTER

  • 14.10–15.10.2023
  • 18.11–19.11.2023

PROGRAM 1. DAG

fr.o.m. 15.00 Check-in
15.00-23.00 Hotellets bastu och bassängavdelning öppen
16.00 & 18.00 Champagne och konstvisning 39 €/pers (guidning på finska). Läs mera…
17.00-22.00 À la carte i PLATS restaurang. Boka bord (Matbeställning senast kl. 21.00.)
18.30 & 20.00 The Goggles plays Elton John uppträder i PLATS restaurang
11.00-24.00 Café & Wine bar (alkoholbeställning senast kl. 23.00)

PROGRAM 2. DAG

6.30-12.00 Hotellets bastu och bassängavdelning öppen
8.00-12.00 Frukostbuffé i PLATS restaurang
13.00 Late check-out.


THE GOGGLES plays Elton John

Stilrena The Goggles spelar kända popklassiker i instrumental tappning. När bandet med sina klassiska instrument ger sig i kast med Elton John-låtar som Rocket Man och Your Song får de välbekanta hitlåtarna en ny och fräsch ton.

Trion i The Goggles är skickliga på att skapa fin stämning med sin högklassiga musik. Medlemmarna har tidigare uppträtt på såväl rock- och jazzklubbar som med symfoniorkestrar. Bandets förebilder är klassiska brittiska popband och -musiker som Elton John, David Bowie och The Police.


BOKNINGAR

BOKA RUM

Ni kan skriva in era önskemål i inforutan gällande vilken konstrunda ni skulle delta i.


PLATS RESTAURANG

PLATS är inte endast en restaurang. Det är en utkiksplats mot vår vackra skärgård och en smakresa in i det nordiska köket. Det är ett ställe där nordisk konst och design möter gastronomi i världsklass.

Genom att boka bord i förväg försäkrar du dig om en plats i vår populära restaurang.

BOKA BORD

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar.