ASKO BONNELL SLEEPCATION-RUMMET

 

Finlands populäraste madrasskollektion Asko Bonnell® firar sin 60-åriga tillvaro i Hanaholmen.

Inredare Laura Seppänen inredde ett av hotellrummen med Askos möbler för tillbringandet av en trendig sömnsemester eller sleepcation. Rummets inredningslösningar pysslar om varje sinne. Tonerna är harmoniskt jordnära och mjuka mattor, textiler och en säng av hög kvalitet inbjuder för att stanna.  Både Asko Bonnell®-madrassens och hela rummets huvuduppgift är att erbjuda perfekta omständigheter för god sömn.

I centrum av rummet inrett av Seppänen står en präktig Asko Bonnell® Dream-säng som garanterar fridfull sömn för besökarna. Madrassen har Cumulus-smartskum av en ny generation som formas enligt kroppens vikt och sovarens rörelser och på det viset hjälper att hitta den mest ergonomiska sovställningen.

Rummets inredning smälter samman med arkitekturen av hotellet som blev färdigt 1975 samt med miljön som flödar nordisk design och konst. Utöver Asko Bonnell® Dream-sängen har till rummet valts tidlösa möbler och andra inredningselement från Askos mångsidiga urval. Vid sidan av sängen består inredningen bland annat av mjuka Nirvana- och Everest-ullgarnsmattor, en rakryggad Chile-stol, en sirlig Basil-bokhylla och en Wappu-fåtölj som inbjuder till att ligga och slöa.

 

Asko Sleepcation-rummet kan nu reserveras för övernattningar för resten av året!

Asko Sleepcation-rumsreservationer och reservationer av sleepcation-paket:
reception@hanaholmen.fi, +358 9 435 020.

 

Sleepcation-paket: något extra till din övernattningsupplevelse?

Nu kan du reservera ett sleepcation-paket i samband med övernattningen i Asko Sleepcation-rummet! Ett Sleepcation-paket 25 €/person innehåller badkappa och tofflor, avslappnande teblommor, en juice/hälsodryck och mineraldryck samt en frukost serverad till rummet. Reservera paketet i samband med rumsreservationen.

 

 

#bonnellsleepcation @askohuonekalut @hanaholmen