Borgbacken – erbjudande

 

Reservera inkvartering för din semester på Hanaholmen – med gratis parkering – och utnyttja vårt erbjudande till Borgbacken: armband till nedsatta priser till Borgbacken kan köpas i hotellreceptionen under hela Borgbackens säsong 2018!

Borgbackens armband på Hanaholmen

Borgbackens armband på Hanaholmen 37 € (normalt 39 €).

Med armbandet får du tillträde till Borgbackens alla nöjesparksanordningar med beaktande av längd- och säkerhetsgränserna. Armbandet gäller för en besöksdag under säsongen 2018 och aktiveras när du passerar porten till den första åkanordningen. Armbandets pris är detsamma för alla kunder oberoende av längd och ålder.

Inkvarteringsförmån

När du nämner ”Borgbacken” i samband med bokningen inkvarteras barn under 12 år utan avgift i extrasängar i samma rum som en vuxen/vuxna (beroende på rumstypen 1–2 extrasängar per rum). Kom ihåg att meddela ditt önskemål om extrasäng när du bokar.

Rummen på Hanaholmen

På Hanaholmen kan du välja mellan standard– och superior-rum och mellan juniorsvit eller svit . Alla rum har havsutsikt och i rumspriset ingår morgonbastu och morgonsimtur samt buffetfrukost i Hanaholmens restaurang Johannes.

Gratis parkering

På Hanaholmens parkering finns plats för närmare 200 bilar och parkeringen är gratis under hela din vistelse!