Det rosa upproret

 

Det rosa upproret – ett nytt hotellrum på Hanaholmen! 

Hanaholmen har inlett ett spännande samarbete med den finska möbeltillverkaren Hakola. Resultatet är ett läckert hotellrum på andra våningen som går under namnet Det rosa upproret.

Familjeföretaget Hakola är en finsk möbeltillverkare som grundades i Jurva i södra Österbotten år 1963. Alla Hakolas möbler tillverkas fortfarande för hand i den egna fabriken i Jurva.

Hakola är känt för sin hederlighet samt för sin färggranna, modiga och lekfulla design. Företaget har alltid stått upp för den lokala hantverkartraditionen i Jurva och för inhemsk arbetskraft. Hakolas mission är att genom glädje och ljusröda färger förespråka ett välkomnande hem och en ansvarsfull framtid.

Läs mera om Hakola här.

Med det rosa rummet ville Hakola skapa ett hotellrum där besökaren kan fokusera på det väsentliga och glömma allt annat. Rummet erbjuder en färgterapeutisk atmosfär, där tanken är att ge besökaren positiv energi och ett harmoniskt sinnelag.

Minibaren i rummet är fylld med godsaker, som ingår i rumspriset, som också inkluderar frukost och tillgång till hotellets bastu och simbassäng.

Hakola-rummet kan reseveras fram till den 30 september 2021. Njut av resan mot ditt eget ljusröda uppror.

I samarbete med: Urtekram, Ugly Cookie, Vinum, VM Carpet, Cover Story, Nide-kirjakauppa, Stockmann, Lennol, Helsinki Contemporary och Schneider Electric.

Det rosa upproret-rummet kan nu bokas fram till den 30 september 2021! 

Rummet kostar 177€/natt. Priset inkluderar hotellfrukost, minibarens godsaker och tillgång till bastu och simbassäng.

Hakolas rosa uppror bokar du enklast genom att skriva till reception@hanaholmen.fi, eller genom att ringa tel. +358 9 435 020.

 

#vaaleanpunainekapina @hakolafi @hanaholmen