MIDSOMMAR PÅ HANAHOLMEN

Vi uppmärksammar midsommarhögtiden mellan den 23 till 25 juni.

Under midsommarhelgen kan du njuta av restaurang PLATS sommarmeny omgiven av vacker skärgårdsnatur. Du får också ta del av vår traditionella midsommarstång och njuta av husets arkitektur samt nordiska konstverk och designföremål.

Kombinera gärna ditt besök med en hotellnatt som inkluderar bastu med pool och en smaskig frukostbuffé.

BOKA RUM

PLATS RESTAURANG

PLATS är inte endast en restaurang. Det är ett ställe där nordisk konst och design möter gastronomi i världsklass. Det är en utkiksplats mot vår vackra skärgård och en smakresa in i det nordiska köket. Bekanta dig med sommarmeny! Läs mera…

BOKA BORD

HOTELLRUM

Nordisk konst och design är starkt närvarande i alla våra hotellrum. Rummen, som är designade av Tuuli & Kivi Sotamaa, har klara linjer och är fräscht inredda. Rummen KOKO3, som är designade av Jukka Halminen, piggar upp med sina färger. Nordisk grafik i original finns i alla rum. I övernattningen ingår en riklig frukost samt morgonbastu och morgonbad.

EXTRASÄNGAR

En extrasäng kostar 24€/person. Vänligen notera att upp till två barn under 12 år bor gratis i extrasängar i samma rum som en vuxen eller vuxna.  Kom ihåg att meddela ditt önskemål om extrasäng när du bokar.

VILL DU TA MED DITT HUSDJUR?

Det finns ett begränsat antal husdjursvänliga rum, så kom ihåg att meddela oss att du tar med ditt husdjur när du bokar.

Bokning av husdjursvänligt rum via receptionen antingen per e-post eller telefon: reception@hanaholmen.fi / +358 (0)9 435 020.

Tillägg för ett husdjur 25 €/rum/natt, för följande 10 €/rum/natt.

GRATIS PARKERING

På Hanaholmens parkering finns plats för närmare 200 bilar och parkeringen är gratis under hela din vistelse.

BRYGGAN

Du kan också komma till Hanaholmen med båt. Läs mera…

CYKLAR

Vi erbjuder övernattande gäster möjligheten att låna en cykel för dagen från receptionen. Du kan till exempel göra en utflykt till närbelägna Björnholm eller bekanta dig med Esbos Strandpromenad!

Varmt välkommen!