Summer Staycation

Koppla av på semestern i Hanaholmens vackra skärgårdsmiljö strax utanför Helsingfors!

Njut av Restaurang PLATS sommarmeny och av hotellrummens underbara havsutsikt. Låt dig inspireras av husets arkitektur, moderna konst och klassiska design.

Hotell Hanaholmen erbjuder 66 vilsamma och vackra hotellrum inklusive 2 sviter. Alla rum har havsutsikt och i rumspriset ingår morgonbastu och morgonsimtur samt frukost i Restaurang PLATS. Bara femton minuters avstånd från centrum av Helsingfors. Gratis parkering.

BOKA RUM

PLATS RESTAURANG

Plats är inte endast en restaurang. Det är en utkiksplats mot vår vackra skärgård och en smakresa in i det nordiska köket. Det är ett ställe där nordisk konst och design möter gastronomi i världsklass.

Under sommaren välkomnar vi våra gäster till vår stora och luftiga restaurangsal och till Akvavit-kabinettet när restaurangen är fullbokad. Den läckra matupplevelsen i de båda utrymmena kröns av vår vackra skärgårdsmiljö och våra somriga terrasser. Genom att boka bord i förväg försäkrar du dig om en plats i vår populära restaurang. Bekanta dig med sommarmeny! Läs mera…

BOKA BORD

HOTELLRUM

Nordisk konst och design är starkt närvarande i alla våra hotellrum. Rummen, som är designade av Tuuli & Kivi Sotamaa, har klara linjer och är fräscht inredda. Rummen KOKO3, som är designade av Jukka Halminen, piggar upp med sina färger. Nordisk grafik i original finns i alla rum. I övernattningen ingår en riklig frukost samt morgonbastu och morgonbad.

EXTRASÄNGAR

En extrasäng kostar 24€/person. Vänligen notera att upp till två barn under 12 år bor gratis i extrasängar i samma rum som en vuxen eller vuxna.  Kom ihåg att meddela ditt önskemål om extrasäng när du bokar.

VILL DU TA MED DITT HUSDJUR?

Det finns ett begränsat antal husdjursvänliga rum, så kom ihåg att meddela oss att du tar med ditt husdjur när du bokar.

Bokning av husdjursvänligt rum via receptionen antingen per e-post eller telefon: reception@hanaholmen.fi / +358 (0)9 435 020.

Tillägg för ett husdjur 25 €/rum/natt, för följande 10 €/rum/natt.

GRATIS PARKERING

På Hanaholmens parkering finns plats för närmare 200 bilar och parkeringen är gratis under hela din vistelse.

BRYGGAN

Du kan också komma till Hanaholmen med båt. Läs mera…

CYKLAR

Vi erbjuder övernattande gäster möjligheten att låna en cykel för dagen från receptionen. Du kan till exempel göra en utflykt till närbelägna Björnholm eller bekanta dig med Esbos Strandpromenad!

Varmt välkommen!