À la carte, 1.9-31.12.2021

 

Vi gör allt för att ditt restaurangbesök skall bli så avkopplande och trevligt som möjligt!
Bekanta dig med restaurangens säkerhetsavstånd och andra trygghetsåtgärder här.

Bordsreservation rekommenderas.

Boka bord på restaurang PLATS här

eller +358 9 435 020, reception@hanaholmen.fi.

 

 

FÖRRÄTTER

GÖS & KUNGSKRABBA 15€
Halstrad gös, kryddstark kräm på kungskrabba, torkade tomater och ramslöksolja

SILL & EKOLOGISKT ÄGG 14€
Norröna-sill, gräddfil, 7-minuters ekologiskt ägg och tallsalt, pickladkålrot och äpple

PELLE JANZON 15€
Charolais-nötkött från Bosgård, löjrom och pepparrot

VITLÖK & KANTARELLER 13€
Vitlökssoppa, pickladekantareller, rökt gräddfil och Douglas-granolja

HUVUDRÄTTER

SIK & SVARTROT 28€
Stekt sik, stuvad svartrot och mörk kräftsås

KARLJOHANSVAMP & PUMPA 24€
Karljohansvampkrokett, ekologiskt korn, pumpapuré och marinerad pumpa

ÄLGWALLENBERGARE 26€
Wallenbergare av älgkött, mandelpotatispuré med karljohansvamp och rosmarinlingon

LAMM & SVAMP 30€
Bräserad lammbog, lamminnerfilé, stekt svamp och mörk dillbuljong

 

EFTERRÄTTER

HAVTORN & YOGHURT 11€
Havtornssorbet, marinerade havtornsbär, karamelliseradenötter och yoghurtmousse

CHOKLAD & SALTA NÖTTER 11€
Chokladganache, saltkaramell, karamelliseradesalta nötter och mjölksorbet

ÄPPLE & VANILJ 11€
Ugnsäppelpuré, marinerat äpple, maräng och rökt vaniljglass

OSTAR 11€
Nordiska ostar och havtorns-morotssylt

 

 

Gäller 1.9-31.12.2021.