À la carte, januari-mars 2019

 

Gäller 2.1-31.3.2019

 

FÖRRÄTTER

HUMMERSOPPA  15€
Gräddig hummersoppa, hummertartar och tomatvinegrette

SILL & STRÖMMING  14€
Norröna-sill, kallrökt strömmingtartar, löjrom och dill-potatisplättar

PELLE JANZON  15€
Bosgård Charolais-oxe, löjrom och rödlök

SQUASH & KARLJOHANSVAMP  13€
Karljohankrokett, marinerad karljohan och squashpuré

 

HUVUDRÄTTER

TORSK & RÄKOR  28€
Stekt torsk, handskalade räkor, pepparrot och brynt smör

SELLERI & SHIITAKESVAMP  24€
Helrostad selleri, stekt shiitakesvamp och västerbottenost

WALLENBERGARE  26€
Biff Wallenberg av Bosgård Charolais-oxe, mandelpotatispuré och lingon

REN & PALSTERNACKA  31€
Renlägg, rökt renhjärta och rödbetspuré

 

DESSERTER

HJORTRON & LAKRITS  11€
Marinerade hjortron, lakritskräm och gräddfilssorbet

CHOKLAD & KAFFE  11€
Chokladpaj, nötkrokant och kaffeglass

ÄPPLE & CHAMPAGNE  11€
Äppelfinancier, äppelkräm och champagnesorbet

OSTAR  11€
Nordiska ostar och havtorns-morotssylt