À la carte, sommar 2019

 

Gäller 24.6-31.8.2019

 

FÖRRÄTTER

ABBORRE & BLOMKÅL  15€
Glödstekt abborre med handskalade räkor och blomkålskräm

SILL & STRÖMMING  14€
Norröna sill, chili-lime strömming, pepparrotssill och färsk potatis

PELLE JANZON  15€
Bosgårds Charolais-nötkött, mujkrom och rödlök

MOROT & LÖK  13€
Morotstartar med rödlökspuré och friterad lök

LANTSALLAD  11€  /  18€
med grönsaker, fisk eller kött

 

HUVUDRÄTTER

RÖDING & ÄRTOR  27€
Grillad röding, bovete med ärtor och frilandsgurka

JORDÄRTSKOCKA & SVAMP  24€
Friterad jordärtskocka med jordärtskockspuré och stekt svamp

HAMBURGARE  24€
Grillat inhemskt ekologiskt lamm med picklad frilandsgurka, salladslök, aioli och sallad på Malmgårds emmervete

NÖT & HUVUDKÅL  31€
Grillad Finn Angus ytterfilé med spetskål och ramslöksmajonnäs

 

DESSERTER

BLÅBÄR & MJÖLK  11€
Blåbärsparfait med blåbärsmaräng och mjölksorbet

CHOKLAD & HALLON  11€
Stekt choklad med chokladkräm och hallonsorbet

JORDGUBBAR & YOGHURT  11€
Jordgubbar med Moscato dÁsti sabayonne och jordgubbs-yoghurtglass

OSTAR  11€
Nordiska ostar och havtorns-morotssylt