À la carte

 

FÖRRÄTTER

RÖDING & HAVSKRÄFTA 15€
Portermarinerad röding, rökt majonnäs och havskräfta

STRÖMMING & SILL 13€
Norrönasill, pepparrotssill och strömming smaksatt med rökt lök

SELLERI & KARLJOHANSVAMP 12€
Kryddig sellerisoppa, karljohansvamp och friterad selleri

PELLE JANZON 15€
Charolaisoxkött från Bosgård, löjrom och rödlök

 

HUVUDRÄTTER

SIK & SHIITAKE 29€
Stekt sik, shiitake, laxrom-beurre blanc

MYSKPUMPA & VÄSTERBOTTENOST 23€
Risotto med myskpumpa, marinerad myskpumpa och riven Västerbottenost

WALLENBERGARE AV LAMM 27€
Biff Wallenberg av ekologiskt lammkött, mandelpotatispuré och lingonmos

OXE & LÖK 31€
Marmorerad ytterfilé av oxkött, glaserad lök och schalottenlöksås

 

DESSERTER

PÄRON OCH VITCHOKLAD 11€
Kokta päron, pistaschtårta, vitchokladmousse och citron-saffranglass

CHOKLAD & APELSIN 11€
Stekt choklad, chokladmousse, marinerad apelsin och apelsinsorbet

LINGON & SALTKOLA 11€
Lingonsorbet, saltkola, gräddfil och karamelliserad spelt

OSTAR 11€
Nordiska ostar och havtorns-morotssylt

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook