À la carte, 5.1-31.3.2021
Vi gör allt för att ditt restaurangbesök skall bli så avkopplande och trevligt som möjligt!
Bekanta dig med restaurangens säkerhetsavstånd och andra trygghetsåtgärder här.
Bordsreservation rekommenderas.
Boka bord på restaurang PLATS häreller +358 9 435 020, reception@hanaholmen.fi.
FÖRRÄTTER
RÄKOR & LAX 15€
Glödstekt lax, handskalade räkor och räkbuljong
SILL & LÖJROM 15€
Blini, sillkaviar, löjrom och gräddfil
PELLE JANZON 15€
Charolais-nötkött från Bosgård, löjrom och riven pepparrot
MOROT & GETOST 13€
Morot, pinjefrön, dragon och Waldemar-getcheddar
HUVUDRÄTTER
GÖS & JORDÄRTSKOCKA 29€
Sjudad gös, rostad jordärtskocka, kallrökt regnbågslaxrom och beurre blanc-sås
RÖDBETA & SHIITAKE 24€
Rödbetskorn, stekt shiitakesvamp och Västerbotten-ost
WALLENBERGARE 27€
Wallenbergare av Bosgårds ekologiskt nötkött, mandelpotatispuré,
rosmarinlingon och rödvinssås
LAMM & SOPP 31€
Lammrostbiff, stekt bröd, mannagrynsgröt och mörk soppsås
EFTERRÄTTER
PUMPA & VANILJ 11€
Pumpakräm, karamelliserade pumpafrön och vaniljglass
CHOKLAD & HJORTRON 11€
Chokladtårta, rostad vitchokladkräm och ingefära- och hjortronsorbet
APELSIN & MANDEL 11€
Mandel-financier, catalana-kräm och apelsinsorbet
OSTAR 11€
Nordiska ostar och havtorns-morotssylt
Gäller 5.1-31.3.2021.