À la carte, 5.1-31.3.2021

 

Vi gör allt för att ditt restaurangbesök skall bli så avkopplande och trevligt som möjligt!
Bekanta dig med restaurangens säkerhetsavstånd och andra trygghetsåtgärder här.

Bordsreservation rekommenderas.

Boka bord på restaurang PLATS här

eller +358 9 435 020, reception@hanaholmen.fi.

 

 

FÖRRÄTTER

RÄKOR & LAX  15€
Glödstekt lax, handskalade räkor och räkbuljong

SILL & LÖJROM  15€
Blini, sillkaviar, löjrom och gräddfil

PELLE JANZON  15€
Charolais-nötkött från Bosgård, löjrom och riven pepparrot

MOROT & GETOST  13€
Morot, pinjefrön, dragon och Waldemar-getcheddar

 

HUVUDRÄTTER

GÖS & JORDÄRTSKOCKA  29€
Sjudad gös, rostad jordärtskocka, kallrökt regnbågslaxrom och beurre blanc-sås

RÖDBETA & SHIITAKE  24€
Rödbetskorn, stekt shiitakesvamp och Västerbotten-ost

WALLENBERGARE  27€
Wallenbergare av Bosgårds ekologiskt nötkött, mandelpotatispuré,
rosmarinlingon och rödvinssås

LAMM & SOPP  31€
Lammrostbiff, stekt bröd, mannagrynsgröt och mörk soppsås

 

EFTERRÄTTER

PUMPA & VANILJ  11€
Pumpakräm, karamelliserade pumpafrön och vaniljglass

CHOKLAD & HJORTRON  11€
Chokladtårta, rostad vitchokladkräm och ingefära- och hjortronsorbet

APELSIN & MANDEL  11€
Mandel-financier, catalana-kräm och apelsinsorbet

OSTAR  11€
Nordiska ostar och havtorns-morotssylt

 

 

Gäller 5.1-31.3.2021.