Restaurant PLATS

 

PLATS är inte endast en restaurang. Det är en utkiksplats mot vår vackra skärgård och en smakresa in i det nordiska köket.
Det är ett ställe där nordisk konst och design möter gastronomi i världsklass.

Boka bord online på restaurang PLATS här

Grupper över 8 personer: bokning@hanaholmen.fi / +358 (0)9 4350 2411
(Må-fr kl. 8.30-15.30)


PLATS är en välkomnande mötesplats för alla.

Vi erbjuder en helhet som består av kvalitet, innovation och skaparkraft. Du kan njuta av vårt högklassiga kök samtidigt som du vilar ögonen på vår unika konst och vår klassiskt vackra inredning.

Naturen står oss nära. Dess mångfald, kreativitet och till synes enkla självklarhet inspirerar oss i vår strävan att skapa utsökt gastronomi.

Vi erbjuder våra gäster förstklassiga råvaror. Det innebär innovativa och rena smakupplevelser som återspeglar respekten för jordmån, vattendrag samt växt- och djurliv.

Restaurang PLATS befinner sig på Hanaholmen i Esbo, endast 6 kilometer från Helsingfors centrum. På Hanaholmens kulturcentrum möts våra gemensamma värden: tradition, hållbar produktion och etiska principer och värderingar.

Hanaholmen erbjuder sina gäster en mångsidig besöksupplevelse i ett charmigt skärgårdslandskap. När du besöker restaurang PLATS kan du njuta av tillvaron på den soliga och rymliga terrassen eller inne i den luftiga och stämningsfulla restaurangsalen.