Månadens nordiska film

Hanaholmen är en etablerad aktör på den nordiska filmscenen. Månadens nordiska film är ett väletablerat koncept som lockat tusentals bio-fantaster genom åren.

Hanaholmen kan erbjuda den inramning och infrastruktur som stöder lanseringen av nordiska filmpremiärer genom regissörsbesök, skådespelarsamtal och mediesynlighet. Vi välkomnar samarbete med andra aktörer.

Verksamheten fortsätter som förut med en till två visningar per månad och ett regelbundet återkommande samarbete med Kino Tapiola och filmfestivalen Espoo Ciné.

Filmvisningarna integreras naturligt i affärsverksamheten då den nya, mysiga bistron i byggnadens nedre plan serverar biogästerna mat både innan och efter föreställningen. Filmvisningarna är avgiftsfria men kräver förhandsanmälan.

Månadens nordiska film visas även på andra håll i Finland i samarbete med Walhalla r.f. och filmfestivalerna i regionerna.

Klicka här för att se vilka filmer som är aktuella på Hanaholmen just nu.

Filmvisningar hösten 2018:

Månadens nordiska film på Hanaholmen inleds med en filmintroduktion kl. 17.00. Månadens Bergman är diskussionstillfällen om Bergman med Bergman-kännare närvarande eller med personer som inspirerats av Bergman i sitt skapande. Läs mera här.