Programdirektör

Vi söker en programdirektör vars uppgift är att ansvara för hela programverksamheten och dess strategiarbete, att leda programavdelningen som består av 15 personer och att som medlem av ledningsgruppen ansvara för helheten och utvecklingen av Hanaholmen.

Målsättningen för programdirektörens arbete är att skapa goda ekonomiska och ändamålsenliga förutsättningar för programverksamheten.

För tjänsten krävs en bred kunskap om samhälls- och kulturlivet i Finland och Sverige. Kännedom om de övriga nordiska länderna är en fördel. Tjänsten förutsätter lämplig akademisk utbildning och erfarenhet av förmansarbete.

För att kunna utföra arbetet på ett framgångsrikt sätt behövs god kommunikations- och samarbetsförmåga, erfarenhet av nätverksarbete och utmärkta kunskaper i svenska, finska och engelska.

För tjänsten krävs även erfarenhet av ekonomiskt ansvar och budgetarbete. God administrativ förmåga är en fördel.

Tjänsten lediganslås då vår nuvarande programdirektör går i pension. Tjänsten tillsätts tillsvidare och vi hoppas att du kan tillträda den 1 december 2019.

Hanaholmens verkställande direktör Gunvor Kronman svarar på frågor den 31 maj kl. 11–12 EET och den 3 juni kl. 10–11 EET på telefon +358 40 745 1738.

Fritt formulerade ansökningar med löneanspråk och CV skall sändas senast den 4 juni 2019 per e-post till info@fairchild.fi. Märk e-posten med rubriken ”Hanaholmen”.