Koronapassi ja turvallisen vierailun toimenpiteet

 

Teemme kaikkemme, jotta voit tulla vieraaksemme Hanasaareen, hyvillä mielin!

KORONAPASSI

Pyydämme asiakkaitamme esittämään koronapassit vieraillessaan Hanasaaren PLATS -ravintolassa ja viinibaarissa. Koronapassin voit ladata puhelimeesi tai tulostaa Omakanta-palvelusta.

Vaihtoehtoisesti voit esittää negatiivisen koronatestituloksen (alle 72h) tai todistuksen korkeintaan 6 kuukautta aiemmin sairastetusta koronasta. Valmistauduthan esittämään koronapassin tai todistuksen niin aamupalalla, lounaalla, illallisella kuin aulamme viinibaarissakin. Myös henkilöllisyystodistus voidaan tarkistaa tarpeen vaatiessa.

Huomioithan, ettemme tarkista koronapassia tai todistusta Hanasaaren muilta vierailijoita.

RAVINTOLA

  • Henkilökuntamme käyttää kasvomaskia. Toivomme, että sinäkin käytät kasvomaskia liikkuessasi yleisissä tiloissamme.
  • Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tiheään käsienpesuun sekä desinfioivan käsihuuhteen käyttöön.
  • Asiakkaamme saavat ruokailla juuri heitä varten desinfioiduilla pöydillä.
  • Noudatamme korkeatasoista siivous- ja hygieniarutiinia, viranomaisohjeistuksia sekä ravintola-alan omavalvontaohjeita.

Tee pöytävaraus ennakkoon:

VARAA PÖYTÄ

KOKOUS

Näillä tavoin olemme huomioineet terveysturvallisuuden kokousjärjestelyissämme:

  • Kokouskahvituksia ei kateta toistaiseksi kahvitorille. Kokousryhmänne tarjoilut katetaan omalle pöydälle tai vaihtoehtoisesti voitte tilata jokaiselle erillispakatun kahvitarjoilun pienestä lisämaksusta.
  • Kokouslounaan voit nauttia ravintolasalissamme joko buffet-muotoisena  tai pöytiin tarjoiltuna kolmen ruokalajin à la carte -lounaana (saatavilla erillistilauksesta/-maksusta).
  • Jokaisesta kokoustilasta löytyy desinfioiva käsihuuhde. Lisäksi käsihuuhdetta on yleisissä tiloissamme, ravintolatiloissa sekä wc-tiloissa.
  • Noudatamme lisäksi korkeatasoista siivous- ja hygieniarutiinia, viranomaisohjeita sekä alallemme luotuja omavalvontaohjeita.

Koko pandemian ajan noudattaneet huolellisesti alallamme luotuja viranomaisten vaatimuksia ja omavalvontaohjeita, ja jotka koskevat siivous- ja hygieniarutiineja, etäkäyttöä ja muita toimenpiteitä turvallisen palvelutoiminnan mahdollistamiseksi. Haluamme varmistaa mahdollisimman terveysturvallisen vierailun Hanasaaressa ja turvallisen työskentelyn henkilökunnallemme.

Lämpimästi tervetuloa Hanasaareen!