TURVALLISUUS

TULIPALON SATTUESSA

Teemme parhaamme huolehtiaksemme turvallisuudestasi ja hyvinvoinnistasi.

Saapuessasi hotelliin tutustu kerroksesi poistumisteiden sijaintiin. Poistumistiet ja huoneen sijainti on merkitty huoneen ovessa olevaan kylttiin. Ilmoita välittömästi henkilökunnalle soittamalla numeroon 9, mikäli havaitset tulipalon tai tunnet savun hajua.

Tulipalon sattuessa pysy rauhallisena ja toimi harkiten. Sulje ikkunat ja ovet palon leviämisen estämiseksi ennen kuin poistut huoneesta. Käytävillä olevat poistumistiet on merkitty vihreillä merkkivaloilla. Käytä portaita hissin sijaan ja poistu kokoontumispaikalle hotellin parkkipaikalle. Noudata henkilökunnan antamia ohjeita.

COVID-19

Teemme kaikkemme, jotta voit tulla vieraaksemme hyvillä mielin! Haluamme varmistaa mahdollisimman terveysturvallisen vierailun sinulle ja turvallisen työskentelyn henkilökunnallemme.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tiheään käsienpesuun sekä desinfioivan käsihuuhteen käyttöön yleisissä tiloissamme, kokous-, ravintola- ja wc-tiloissa. Noudatamme korkeatasoista siivous- ja hygieniarutiinia, viranomaisohjeistuksia sekä ravintola-alan omavalvontaohjeita.

OHJEITA MEILLE KAIKILLE

  • Saavuthan hotelliin täysin terveenä.
  • Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi, älä kämmeneesi. Laita nenäliina heti roskiin.
  • Älä koskettele käsillä kasvojasi suun ja nenän alueelta.
  • Pidä kädet puhtaana. Pese kädet huolellisesti lämpimällä vedellä ja nestesaippualla vähintään 20 sekunnin ajan Hanasaareen tultuasi sekä ennen ruokailua. Jos pesu vedellä ja nestesaippualla ei ole mahdollista, käytä käsihuuhdetta.