Summer Staycation

Tule Hanasaareen kesäiselle minilomalle kampanjahintaan! Summer Staycation -kampanjan aikana tarjoamme päivän majoitushinnasta 15 %:n alennuksen kaikille huonetyypeillemme.

Summer Staycation on täydellinen loma taiteesta, designista, gastronomiasta sekä luonnosta nauttien. Huonehintaan sisältyy aamusauna- ja uinti sekä buffetaamiainen Hanasaaren PLATS-ravintolassa.

Vietä aikaa merellisen saaremme luonnossa, tutki talomme kattavaa taide- sekä designkokoelmaa ja käy kierroksella taidepuistossamme, antaudu matkalla pohjoismaisen gastronomian pariin sekä pulahda aamu-uinnille ja saunaan uima-allasosastollamme – mikseipä myös iltauinnille omalta laituriltamme?

Kampanja-aika 21.6.−31.7.2024. Tee varauksesi koodilla SUMMER.

VARAA HUONE

HOTELLIHUONEET

Valitse hotellihuoneistamme joko muotoiluhistoriaan kurkottava ja selkeälinjainen Sotamaa-huone tai moderni ja värikäs KOKO3-huone. Kaikissa hotellihuoneissamme voit nauttia merinäköalasta sekä alkuperäisestä pohjoismaisesta taiteesta.

Lisävuoteet 25 €/hlö. Huomaathan jos matkustat lasten kanssa, että jopa kaksi alle 8-vuotiasta majoittuu veloituksetta lisävuoteissa samassa huoneessa aikuisen kanssa! Ilmoitathan lisävuodetoiveesi varauksen yhteydessä.

RAVINTOLA PLATS

PLATS on paikka, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat. Kesällä illallistilana toimivat avara ja valoisa ravintolasali sekä aulan tunnelmallinen Akvavit-kabinetti pääravintolasalimme ollessa varattuna. Maittavan ruokaelämyksen niin ravintolasalissa kuin Akvavit-kabinetissa kruunaa upea saaristomerimaisema terasseineen.

Tutustu etukäteen ravintola PLATSin kesämenuun täältä.

ILMAINEN PYSÄKÖINTI

Hanasaaren parkkipaikalla on tilaa lähes 200 autolle, ja pysäköinti on veloituksetonta koko vierailusi ajan.

LEMMIKKI MUKANA?

Lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä, joten muistathan ilmoittaa lemmikkisi yöpymisestä jo varausta tehdessäsi. Lemmikkihuoneiden varaukset vastaanoton kautta joko sähköpostitse tai puhelimitse: reception@hanaholmen.fi / +358 9 435 020.

Lemmikkilisä ensimmäisestä lemmikistä 25 €/huone/viipymä, lisälemmikit 10 €/huone/viipymä.

VENELAITURI

Voit saapua Hanasaareen myös veneellä. Lue lisää…

POLKUPYÖRÄT

Tarjoamme majoittuville asiakkaille päiväkäyttöön polkupyöriä vastaanotosta. Voit esimerkiksi tehdä pienen retken läheiseen Karhusaareen tai lähteä tutustumaan Espoon rantaraitille suoraan Hanasaaresta!

Lämpimästi tervetuloa!