Summer Staycation

Unna dig en somrig minisemester på Hanaholmen! Under vår Summer Staycation-kampanj får du 15 % rabatt på alla våra hotellrum.

Summer Staycation är den perfekta minisemestern för dig som är intresserad av konst och design samt läcker mat och vacker skärgårdsnatur. Rumspriset inkluderar morgonbastu och pool samt en riklig frukostbuffé i Hanaholmens restaurang PLATS.

Njut av skärgårdens lugn och gå en runda i konst- och skulpturparken. Eller varför inte ta ett morgondopp i inomhuspoolen eller ett kvällsdopp i havet?

Kampanjen pågår från den 21 juni till den 31 juli 2024. Använd koden SUMMER då du gör din bokning.

BOKA RUM

HOTELLRUM

När du bokar hotellrum kan du välja mellan två olika designinriktningar: Sotamaa-rummen erbjuder traditionellt stilrena och klara linjer medan KOKO3-rummen är mera moderna och färggranna. Alla våra hotellrum har utsikt över havet och nordisk konst på väggarna. En extrasäng kostar 25 €/person. Vänligen notera att upp till två barn under 12 år bor gratis i extrasängar i samma rum som en vuxen eller vuxna.  Kom ihåg att meddela ditt önskemål om extrasäng när du bokar.

PLATS RESTAURANG

PLATS är en utkiksplats mot vår vackra skärgård och en smakresa in i det nordiska köket. Det är ett ställe där nordisk konst och design möter gastronomi i världsklass. Under sommaren välkomnar vi våra gäster till vår stora och luftiga restaurangsal och till Akvavit-kabinettet när restaurangen är fullbokad. Den läckra matupplevelsen i de båda utrymmena kröns av vår vackra skärgårdsmiljö och våra terrasser.

Bekanta dig med restaurang PLATS sommarmeny här.

GRATIS PARKERING

Hanaholmens parkering erbjuder plats för närmare 200 bilar och alla våra gäster parkerar gratis.

VILL DU TA MED DITT HUSDJUR?

Det finns ett begränsat antal husdjursvänliga rum, så kom ihåg att meddela oss att du tar med ditt husdjur när du bokar.
Bokning av husdjursvänligt rum via receptionen antingen per e-post eller telefon: reception@hanaholmen.fi / +358 (0)9 435 020.

Tillägg för ett husdjur 25 €/rum/natt, för följande 10 €/rum/natt.

BRYGGAN

Det går också att komma till Hanaholmen med båt. Läs mera…

CYKLAR

Vi erbjuder övernattande gäster möjligheten att låna en cykel för dagen från receptionen. Du kan till exempel göra en utflykt till närbelägna Björnholmen eller bekanta dig med Esbos strandpromenad!

Varmt välkommen!