Bryggan

Hanaholmen har en större brygga för att underlätta din ankomst med båt, välkommen! Hoppa i båten och kom på besök! I konstparken och galleri visas modern nordisk konst och i restaurang PLATS serveras läckra rätter. Låt dig inspireras av husets arkitektur, moderna konst och klassiska design.

Stig i land!

INFORMATION OM BRYGGAN

  • Sammanlagt 5 båtplatser (4 bojar för akterförtöjning och 1 plats för en cirka 10 meter lång båt med sidan till)
  • Gästplatserna är utmärkta med skyltar
  • Djupet vid bryggan är 2,5 meter. Observera att vattenståndet kan variera en hel del.
  • Båtplatserna kan inte reserveras i förväg.

PLATS RESTAURANG

PLATS är inte endast en restaurang. Det är en utkiksplats mot vår vackra skärgård och en smakresa in i det nordiska köket. Det är ett ställe där nordisk konst och design möter gastronomi i världsklass.

Under sommaren välkomnar vi våra gäster till vår stora och luftiga restaurangsal och till Akvavit-kabinettet när restaurangen är fullbokad. Den läckra matupplevelsen i de båda utrymmena kröns av vår vackra skärgårdsmiljö och våra somriga terrasser.

Genom att boka bord i förväg försäkrar du dig om en plats i vår populära restaurang. Bekanta dig med sommarmeny! Läs mera…

BOKA BORD

KONSTPARKEN

På Hanaholmen kan man uppleva konst i samklang med naturen och med en ständig närhet till havet. Konstparken erbjuder besökaren en möjlighet att njuta av nordisk konst i utomhusmiljö. Läs mera…

GALLERI

I galleriet visas spännande utställningar från Finland, Sverige och övriga Norde. Läs mera…

Varmt välkommen!