HANAHOLMEN

KONTAKTUPPGIFTER

HANAHOLMEN – kulturcentrum för Sverige och Finland
Hanaholmsstranden 5
FI-02100 Esbo
Finland
+358 (0)9 435 020

HOTELLETS RECEPTION
+358 (0)9 435 020
reception@hanaholmen.fi

FÖRSÄLJNING
+358 (0)9 4350 2411
bokning@hanaholmen.fi
Må.-fre. kl. 8.30-15.30

KULTURCENTRUM
info@hanaholmen.fi

KONFERENSTJÄNSTER

På Hanaholmen kan du ordna även 230 personers internationella seminarier, kundtillställningar, planeringsworkshop, företagets workshop, kick-off-dagar och personalfester – i en unik miljö vid havet.

Hanaholmens auditorium, kongressal samt 9 olika inspirerande konferensrum med havsutsikt skapar en mångsidig helhet för mötesgäster.

De unika rummen lämpar sig både för ledningsgruppsarbeten och för grupper som behöver en innovativ miljö – men också för vanliga mötesdagar. Vad passar er bättre: salongen Frank med soffgrupper och mötesbord eller det unika kreativa utrymmet Dynamit med sina fåtöljgrupper?

Alla mötesrum är utrustade med modern teknik och i auditoriet och kongressalen finns digital simultantolkning. När det gäller tekniska frågor får du hjälp av en professionell kongresstekniker. Wifi finns i hela byggnaden och är gratis.

Hanaholmens underbara skärgårdsnatur erbjuder också en vacker miljö för olika festmiddagar, cocktailtillställningar, bröllopsmottagningar och andra familjehögtider.

Vårt försäljningsteam hjälper dig gärna att förverkliga både små och stora önskemål. Bokningar och förfrågningar från nummer 411 eller skicka ett offertförfrågan enkelt på vår hemsida.

OFFERTFÖRFRÅGAN

KONST & KULTUR

Konsten har en speciell betydelse och historia på Hanaholmen. Redan vid instiftandet stod det klart att det skulle finnas konst i byggnaden. Hanaholmens konstsamling återspeglar trenderna i den svenska och finländska bildkonsten från början av 1970-talet. Rent numerärt är det grafiken som dominerar. Konstsamlingen har genom åren utökats genom inköp och donationer. Konsten har även spritt sig till Hanaholmens omgivning och natur.

Ta tillfället i akt under ditt besök och bekanta dig med Hanaholmens konstskatter så som designmöblerna, den breda samlingen av modern konst, arkitekturen samt konstparken.

GALLERI HANAHOLMEN (vån. 2)
Dagligen kl.  10-20
Fritt inträde

KONSTPARKEN
Hanaholmens konstpark erbjuder besökaren en möjlighet att njuta av nordisk konst i utomhusmiljö. Upplev konst i samkland med naturen med en ständig närhet till havet. Be en konstkarta från receptionen!

SAMHÄLLE OCH UTBILDNING

Hanaholmen arrangerar politiskt-, ekonomiskt-, och utbildningsmässigt relevanta seminarier där akademiker, lärare, politiker och övriga sakkunniga diskuterar aktuella samhälleliga frågor. Läs mera…

EVENEMANG

FONDERNA

Hanaholmen administrerar fyra nordiska fonder. Läs mera…