Hanaholmens kokbok

 

RESTAURANG PLATS
NORDISK GASTRONOMI FRÅN HANAHOLMENS KÖK

Det här är en bok om restaurang PLATS. Recepten, skrivna av kökschef Lukas Hemnell och hans team, lyfter fram den rika nordiska smakpaletten och hyllar kvaliteten på lokala, närodlade och hållbara råvaror.

I boken träffar du också: restaurangens leverantörer och medarbetare; fiskaren som drar upp dagens fångst i vattnen som omger restaurangen, köttproducenten som jobbar för en ekologisk framtid och kocken som brygger öl hemma i sitt eget garage.

Kokboken är för dig med intresse för ny nordisk gastronomi. Klä på dig förklädet och tillred moderna tolkningar av klassiska rätter som bundit samman Finland och Sverige genom historien.

Vad sägs om att laga braxenmousse och sockersaltad gädda, eller grillad spetskål med rökt gräddfil och blancherad sparris?

Ifall du inte vill kocka idag, kan boken också fungera som ögongodis och inspiration för kommande gastronomiska äventyr

Pris

Kokboken kostar 34€.
Den kan köpas i Hanaholmens reception, restaurang PLATS eller i vår nätbutik genom att klicka här (leverans- och behandlingsavgift 5,90 €/beställning).

Beställningar

Key Account Manager Ann-Christin Kautto
ann-christin.kautto(at)hanaholmen.fi
+358 9 4350 2404