Hanasaaren keittokirja

 

RAVINTOLA PLATS
POHJOISMAISTA GASTRONOMIAA HANASAAREN KEITTIÖSTÄ

Tämä on kirja ravintola PLATSista. Ravintolan keittiöpäällikkö Lukas Hemnellin ja hänen tiiminsä laatimissa resepteissä painottuvat rikas pohjoismainen makumaailma ja paikalliset, kestävästi kasvatetut ainekset.

Kirja kertoo myös ihmisistä: kalastajasta, joka nostaa päivän saaliin ravintolaa ympäröiviltä vesiltä, lihantuottajasta, joka työskentelee ekologisesti mausta tinkimättä, ja kokista, joka valmistaa olutta omassa autotallissaan.

Kirja soveltuu erityisesti niille, joita kiinnostaa uusi pohjoismainen gastronomia. Se tarjoaa moderneja tulkintoja klassisista ruokalajeista, jotka ovat aina yhdistäneet Suomea ja Ruotsia.

Olisiko tänään pöydässä lahnamoussea ja sokerisuolattua haukea? Tai grillattua suippokaalia savustetulla kermaviilillä ja kiehautetulla parsalla?

Jos et juuri nyt jaksa itse kokata, kirja tarjoaa silmänruokaa ja inspiraatiota tuleviin gastronomisiin seikkailuihin.

Hinta

Keittokirjan hinta on 34€.
Voit ostaa kirjan hotellin vastaanotosta, ravintola PLATSista tai verkkokaupastamme klikkaamalla tästä (postitus- ja toimituskulut 5,90 €/tilaus).

Keittokirjan tilaukset

Key Account Manager Ann-Christin Kautto
ann-christin.kautto(at)hanaholmen.fi
+358 9 4350 2404